Hotell i Termoli i Molise

Locanda Alfieri

Luxoryrum med havsutsikt Receptionen och några av rummen ligger i den gula byggnaden Det är en vacker Medelhavspromenad precis runt hörnet - inget av rummen har just denna utsikt Reception Frukostmatsal Standardrum Standard trippelrum Luxoryrum med havsutsikt Badrum till Luxoryrum
 
Locanda Alfieri är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Alfieri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Termoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Locanda Alfieri andas charm och orginalitet. Med sitt "guldläge" i Termolis gamla stadsdel får man inte en mer central semester i förhållande till medeltida stadskärna, restauranger, havspromenad och sandstrand.

Inom kort gångavstånd finner man 7-8 matställe (2 av dem precis runt hörnet) - och man kan dessutom smidigt promenera till både den breda sandstranden och till hamnen varifrån man kan ta båten för en heldagstur till Tremitiöarna. Tågstationen ligger endast ca. 400 meter från Locanda Alfieri och på varsin sida av den gamla stadskärnan finns det goda parkeringsmöjligheter. Dock bör man parkera på gula rutor då övriga är reserverade för den lokala befolkningen (gäller endast 15/9 - 15/6).

Läs mer om Locanda Alfieri

Ställets 10 rum ligger spridda i den gamla stadsdelen (vilket är definitionen på ett diffust hotell som detta) - de flesta i huvudbyggnaden men annars max 50 meter från receptionen som är den centrala punkt där man även finner en trevlig frukostmatsal. Frukosten serveras dock utomhus när vädret tillåter. Rummen har antingen havsutsikt eller utsikt till gamla stans gator och gränder. De är alla mycket fint renoverande och man har bevarat rummens ursprungliga charm med synliga stenmurar, välvda tak och arte povera-möbler i delar av inredningen.

Rummen på Locanda Alfieri

Dubbelrum Standard med fransk balkong

Dessa 4 rum har alla utrustade med fransk balkong, aircondition, minibar, LCD satellit-TV, internet (antingen wi-fi eller kontakt) samt badrum med toalett och dusch.

Trippelrum Standard med fransk balkong och havsutsikt

Detta (1) rum har en liten fransk balkong med lite havsutsikt (ligger på första våningen). Det är utrustat med aircondition, minibar, LCD satellit-TV, internet (antingen wi-fi eller kontakt) samt badrum med toalett och dusch.

4-bäddsrum Standard

Dessa 2 rum har varken uteplats eller havsutsikt. De är dock rymliga och är båda utrustade med aircondition, minibar, LCD satellit-TV, internet (antingen wi-fi eller kontakt) samt badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum Luxury med havsutsikt

Dessa 3 rum har havsutsikt och är alla av högre standard i förhållande till standardrummen. De är alla utrustade med aircondition, minibar, LCD satellit-TV, internet (antingen wi-fi eller kontakt) samt lyxigt badrum med toalett och dusch. Det finns inte möjlighet för extra säng i dessa rum.

Dölj texten
 
 
search map