Semesterbostad i Marina di Montenero di Bisaccia i Molise

Hotel Strand

 
Hotel Strand är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Strand är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marina di Montenero di Bisaccia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Marina di Montenero di Bisaccia, så heter platsen där hotellet ligger. Strax intill har du Adriaterhavet och en sandstrand som sträcker sig en bra bit norrut. Endast 500 meter från hotellet ligger en liten småbåtshamn annars är området i sig ganska alldagligt och hit kommer du enbart för att vila ut dig under solens värmande strålar.

Vila eller aktivitet

Du bor som sagt intill stranden där hotellet har egen strandplats. Enkelt och smidigt för dig som älskar sand mellan tårna. Föredrar du pool går detta också bra och här finns även till de minsta gästerna.

När det blivit dags för dig att röra på dig kan du antingen låna cykel på hotellet eller utmana ditt resesällskap i ett parti tennis eller paddla kanot. Seglarskola finns också i närheten och du kan hänga på en segeltur om du känner för det. Hör med receptionen så får du veta allt du behöver och lite därtill.

Läs mer om Hotel Strand

Hotellet har restaurang

Hotel Strand är ett enklare hotell, men här finns en restaurang som serverar traditionella rätter gärna med fisk och skaldjur som tema. De stora fönsterpartierna gör att du kan njuta av utsikten samtidigt som av maten då restaurangen ligger vänd ut mot stranden.

Upptäck lite mer av Italien

Närmsta större ort är San Salvo som du har ca 6 km bort och till omtyckta Vasto är det ca 12 km bort. I båda städerna hittar du allt du behöver, liksom i Termoli som även bjuder på historia. Söder om dig har du Apulien och dess underbara lilla kuststad Vieste och norr om dig (ca 160 km) har du palmernas stad San Benedetto del Tronto. Kör du däremot inåt landet i ett par timmar kommer du fram till Abruzzo's nationalpark. Med andra ord det finns lite att se och upptäcka om du sätter dig i bilen och kör några mil.

Rum eller lägenhet

Det finns 36 rum på hotellet samt 12 lägenheter. Rummen kan vara allt från 2 - 4 personer och med eller utan utsikt. De är alla utrustade med aircondition, TV, telefon och badrum med dusch/kar. Bokar du rum kan du checka in redan kl. 12.00.

Dölj texten
 
 
search map