Hotell i Agnone i Molise

B&B Borgo San Pietro

Pris från per pers.
B&B San Pietro ligger i en ägendom sidan om kyrkan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från B&B Borgo San Pietro har man utsikt till den stora, öppna, gröna dalen till ena sidan och till den andra börjar den pittoreska syditalienska berglandsbyn Agnone där man finner ett ytterst genuint centrum som personifierar det äkta Italien.

Långt bort från störande element

Rummen ligger i den historiska ägendommen Belvedere, som med sitt namn berättar om den enastående landskapsutsikt som väntar - man känner nästan att man ser hela Molise. Här är man långt ifrån stökiga motorvägar och andra larm - det enda ljud man möjligen hör är kyrkoklockornas klingande från medeltidskyrkan som är närmaste granne.

Läs mer om B&B Borgo San Pietro

Takterrass och gemensamma område

Förutom de trevliga och fint inredda tre rummen finns det tillgång till en panoramisk takterrass med utemöbler. Härifrån har man naturligtvis en fantastisk vy över Molises gröna och bergrika region. På själva B&B:et finns det inte andra gemensamma utrymme - men på ägarnas gård, lantstället Masseria Santa Lucia som ligger ca. 7 km bort har gästerna tillgång till både pool och en skön trädgård. Dessutom kan man mot tillägg få njuta av värdinnans inbjudande rätter vid ett långbord om kvällen på ställets taverna.

Frukost och middag

Frukosten serveras på ett kaffé i närheten (ca. 150 m) vid namn Caffé Letterario. Här väntar inte en överdådig svensk frukost utan en klassisk italiensk frukost bestående av cappuccino, juice och croissant. Man kan beställa middag på ägarens nämnda agriturismo ca. 7 km från Agnone.

Rummen på B&B Borgo San Pietro

Rum

De tre rummen ligger fördelande på första, andra och tredje våningen. De är charmigt och fint inredda med lokala antikviteter och har alla fin utsikt. Rummen är utrustade med lcd-TV (med italienska kanaler), internet (ADSL) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns plats för en extra säng i varje rum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Masseria Santa Lucia

Agnone, Molise

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Rekommendationer till dig

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Molise

search map