Hotell i Agnone i Molise

B&B Borgo San Pietro

B&B San Pietro ligger i en ägendom sidan om kyrkan
 
B&B Borgo San Pietro är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Borgo San Pietro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Agnone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Från B&B Borgo San Pietro har man utsikt till den stora, öppna, gröna dalen till ena sidan och till den andra börjar den pittoreska syditalienska berglandsbyn Agnone där man finner ett ytterst genuint centrum som personifierar det äkta Italien.

Långt bort från störande element

Rummen ligger i den historiska ägendommen Belvedere, som med sitt namn berättar om den enastående landskapsutsikt som väntar - man känner nästan att man ser hela Molise. Här är man långt ifrån stökiga motorvägar och andra larm - det enda ljud man möjligen hör är kyrkoklockornas klingande från medeltidskyrkan som är närmaste granne.

Läs mer om B&B Borgo San Pietro

Takterrass och gemensamma område

Förutom de trevliga och fint inredda tre rummen finns det tillgång till en panoramisk takterrass med utemöbler. Härifrån har man naturligtvis en fantastisk vy över Molises gröna och bergrika region. På själva B&B:et finns det inte andra gemensamma utrymme - men på ägarnas gård, lantstället Masseria Santa Lucia som ligger ca. 7 km bort har gästerna tillgång till både pool och en skön trädgård. Dessutom kan man mot tillägg få njuta av värdinnans inbjudande rätter vid ett långbord om kvällen på ställets taverna.

Frukost och middag

Frukosten serveras på ett kaffé i närheten (ca. 150 m) vid namn Caffé Letterario. Här väntar inte en överdådig svensk frukost utan en klassisk italiensk frukost bestående av cappuccino, juice och croissant. Man kan beställa middag på ägarens nämnda agriturismo ca. 7 km från Agnone.

Rummen på B&B Borgo San Pietro

Rum

De tre rummen ligger fördelande på första, andra och tredje våningen. De är charmigt och fint inredda med lokala antikviteter och har alla fin utsikt. Rummen är utrustade med lcd-TV (med italienska kanaler), internet (ADSL) samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns plats för en extra säng i varje rum.

Dölj texten
 
 
search map