Agriturismo i Urbino i Marche

Villa Ca' Bellaria

 
Villa Ca' Bellaria är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ca' Bellaria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Urbino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det förtrollande landskapet utanför medeltidsstaden Urbino ligger det sköna lantstället Villa Ca'Bellaria. Läget på en backe hela 447 meter över havet ger en härlig och frisk bris. Detta vackra stenhus från 1800-talet har nyligen genomgått en restaurering av familjen Mezzolani, som av respekt för husets ursprungliga utseende har tänkt på även de minsta detaljer både inomhus som utomhus.

Resultatet blev ett vidunderligt och lugnt ställe var speciellt naturälskare kommer att känna sig hemma. Det är ca. 10 km. till medeltidsstaden Urbino och Adriaterhavets stränder ligger ca. 40-60 km bort, medan närmaste landsby - Gallo di Etriano - ligger ca. 2,5 km från villan. Utomhusområderna bjuder på bla. en fin pool med solstolar och parasoller samt en stor härlig trädgård med god plats till alla. Stället har dessutom en bar, frukostrestaurang och parkering.

Läs mer om Villa Ca' Bellaria

Möblemanget i villan består av delvis antika möbler, gamla fynd och konstverk. Rummen, här finns både standard- dubbelrum och Junior Suites, är stilfullt inredda. De har alla aircondition/värmeanläggning, minibar, hårtork, Tv och telefon.

Alla rum har panoramisk utsikt och en av juniorsuiterna har egen balkong medan de resterande rummen kan använda en större gemensam balkong.

Dölj texten
 
 
search map