Agriturismo i Urbino i Marche

Urbino Resort

Beauty Center Rum Rum Rum
 
Urbino Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Urbino Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Urbino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Få kilometer från den vackra renässansstaden Urbino ligger en av Marche regionens ulitimata semesterställe. Detta är stället för dem som sätter pris på ljus och stilfull inredning samt strömlinjeformad detaljrikedom. Urbino Resort ligger omgivet av 360 hektar ekologiskst lantbruk och det vilar en lantlig ro och stillhet över stället, som har en fabelaktig utsikt över vinmarker och vackra böljande backar så långt ögat når.

Resort med egen kyrka

Urbino Resort är egentligen en samling med gamla arrenderade hus från 1700-talet då det här bodde familjer som arbetade på gården. Än idag är de yttre murarna intakta och dessa har man bevarat även efter den noggranna renoovering som gjorts. Här finns även gårdens gamla kyrka SS. Giacomo e Filippo dei Forquini som än idag används och var man ännu håller söndags gudstjänster på samma sätt som man gjort genom århundraderna.

Läs mer om Urbino Resort

Rå om dig i wellness-center

Ställets faciliteter är vida utsträckta, mitt i resortet ligger det nybyggda Wellness Center var man kan njuta av olika behandlingar så som turkiskt bad, hydromassage, relax zon och bastu.

Frukost med ekologisk touch

I huvudbyggnaden vid receptionen ligger en mindre frukost restaurang var delarna av frukosten är av egen ekologisk produktion. Här finns det inte en restaurang men det ligger en pizzeria en kilometer härifrån och i den närliggande landsorten Rio Salso (ca. 2,5km.) ligger även ett par riktigt goda matställen.

Fina rum

Rummen ligger både i huvudbyggnaden och i de andra mindre husen som ligger utspridda på egendommen. De är alla olika i inredning och utformning men har alla minibar, hårtork, telefon, satellit-tv och aircondition. Några rum har dusch medans andra har eleganta badkar. Det är inte möjligt med extra säng på rummen.

Dölj texten
 
 
search map