Omdömen från Hotel San Domenico

 
Hotel San Domenico är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Domenico är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Urbino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Domenico

Läs personliga omdömen av Hotel San Domenico som ligger i Marche. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Domenico. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel San Domenico

Perfekt beläget hotell i en lite annorlunda stad. Bra att hotellet har egen parkering. Stort rum och bra frukost.

Hotel San Domenico
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel San Domenico
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Paul med sällskap från Asarum i Sverige bodde på Hotel San Domenico i Urbino från den 29. oktober till den 5. november 2007.

Hej Sara, Tack för all hjälp med resan. Som tidigare gånger, riktigt bra och smidigt. Allt, allt fungerade till 100%. Det känns helt fel att nämna en ytterst liten detalj, en sak som inte är helt lätt att korrigera i detta fantastiska Urbino. Färdbeskrivningen till hotellet och dess parkering. Den bör vara bättre. Sedan finns bara LOVORD. Det bästa hotellet på länge med riktigt bra frukost och ypperlig personal. Att få se kullarna i Marche på hösten var en upplevelse. Djupa fina röda färger och gula rader av vinplantor med en grön matta under sig. Det är nog det vackraste jag sett i mitt liv! En bergsby med ett folkliv som var hur läckert som helst. Antikmarknader, regionala marknader, fruktmarknaden utanför staden mm. Då har vi inte nämnt de trevliga krogarna och barerna samt den regionala maten. Vidare det som staden är kännt för: målaren Rafael och Palazzo Ducale (där kan man tala om palats). Här har vi hittat ett underbart resemål under hösten. Tack för denna upplevelsen. MVH Paul

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map