Agriturismo i Urbania i Marche

Agriturismo Parco Ducale

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lägg där till den medeltida staden Urbania som endast ligger ca. 1 km bort, och solen kommer att skina lite extra på dig. Du kan välja mellan att bo i rum och få frukosten serverad - eller i lägenhet med kokvrå, där du är mer självständig och själv väljer när och vad du ska äta.

Grön och Blå: Romantisk parkanläggning och attraktiv pool

Agriturismo Parco Ducales största utmaning är att gästerna motvilligt säger adjö efter vistelsens slut. Och man förstår dem väl: De gröna omgivningarna i den stora parken döljer de distinkta träd, rosor och doftande lavendel. Allt detta kan avnjutas från poolen, där man hittar solstolar och parasoller samt ett bekvämt omklädningsrum och duschar. Från Agriturismo Parco Ducale leder en stig in till den medeltida staden Urbania, där man skickas tillbaka till historieböckerna. Urbania är mysig och erbjuder både shopping och restauranger. Närmaste kust och stränder finns vid Fano, ca. 40 km bort. Det finns också gratis parkering på stället.

Lounge med öppen spis och frukostmatsal

När man har tittat färdigt på den vackra, åldrande arkitektur - både på ställets egna, men även hertigbyggnaden som är närmaste granne kan man söka sig in i loungen med öppen spis, där det finns sköna möbler, wi-fi (endast här) och piano. Sidan om ligger frukostmatsalen där dagens första måltid serveras som buffé. På soliga dagar går det avnjuta frukosten utomhus med vy till trädgård. Värdarna har en språkskola i närheten och erbjuder även matlagningskurser och kurser i keramik - som också kan arrangeras på plats. Det finns också en liten gemensam tvättstuga (mot betalning) på plats.

Rummen på Agriturismo Parco Ducale

Dubbelrum (inkl. frukost)

De sex rummen är fördelade på fyra i huvudbyggnaden (2:a / 3:e våningen) och två i en angränsande byggnad (ett på 1:a våningen och ett på andra våningen). Endast rummen i huvudbyggnaden har aircondition (kan garanteras vid bokningstillfället om det finns flera tillgängliga). Alla rum är utrustade med minibar, TV med italienska kanaler, vattenkokare för te / kaffe och badrum med toalett och dusch. Extrasäng är inte möjlig.

Tvårumslägenhet med 2+2 sovplatser

De fem minilägenheter fördelas med fyra i huvudbyggnaden (2:a / 3:e våningen) och en i en sidobyggnad på bottenvåningen ut mot poolen. Endast lägenheter i huvudbyggnaden har aircondition (kan garanteras vid bokningstillfället om det finns flera tillgängliga) - men i gengäld har lägenheten i annexet privat terrass. Alla lägenheter har TV med italienska kanaler, vattenkokare för te / kaffe och badrum med toalett och badkar. De består av ett sovrum med dubbelsäng och vardagsrum med 1 ½-mans bäddsoffa (för barn) och kokvrå med kylskåp, kokplattor och ugn. OBS: I flera av lägenheterna måste man gå igenom sovrummet för att komma till badrummet.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

Agriturismo Chignoni

Apecchio, Marche

Rekommendationer till dig

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Agriturismo La Campana

Montefiore all'Aso, Marche

Casale Il Tiglio

Mergo, Marche

Populärt i Marche

Tenuta Cocci Grifoni

Ripatransone

Villa Cicchi

Ascoli Piceno

search map