Agriturismo i Urbania i Marche

Agriturismo La Caputa

 
Agriturismo La Caputa är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Caputa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Urbania här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gammal gård som är belägen strax utanför Urbania, på toppen av en backe med utsikt över staden och den vackra dalen.

Ägarfamlijen bor på gården och driver den lilla trevliga restaurangen där det serveras lokala specialiteter som te.x. hemlagad pasta och huvudrätter av vilt. Ett gott glas vin och den lokalt producerade likören rekomenderas till maten.

Läs mer om Agriturismo La Caputa

På gården finns det fyra rymliga rum med badrum. Det finns också pool och trädgård där man om kvällen kan sitta och njuta av ett gott glas vin. Luciana styr i köket och organiserar livet på gården och ser till att gästerna har det bra och får en så bra upplevelse som möjligt.

Om man vill kan man om kvällen sitta på restaurangen eller under bar himmel och njuta av tillvaron där även Luciana och hennes familj brukar vistas. Om man inte väljer att bo just här rekomenderar vi ändå att man besöker ställets restaurang och smakar dess specialiteter.

MÄRK: Familljen, som bor på stället, håller på att restaurera sin egna del av boendet, vilket medför att en del av trädgården ligger det en del byggnadsredskap. Arbetet står dock stilla medans det finns gäster och stör därför inte er som bor här.

Dölj texten
 
 
search map