Semesterbostäder & hotell i Tryffeldalarna

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här lyser turisterna med sin frånvaro. Som namnet antyder är området mest känt för tryffel som kan plockas här året om. Området ligger i rennässans-hertigdömmet Montefeltro, ett bergigt och naturskönt område, fullt med härliga bäckar och åar som man kan ta ett uppfriskande dopp i. Här kan du kombinera en semester i betagande naturomgivningar med besök på kloster, eller göra utflykter till medeltidsattraktioner som Gubbio, Assisi, Urbino, San Marino mfl.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Det är möjligt att rida eller gå på tryffeljakt i sällskap med lokala guider och deras hundar. Det lokala köket bjuder självklart på rätter som är baserade på tryffel, vilt, svamp och andra produkter från skogen.

Läs mer om Tryffeldalarna

Vi erbjuder boende i antika bondgårdar och hus utanför städerna. Boendena är inredda som i gamla dagar med gamla möbler, öppen spis, cotto golv och loft som skapar en trevlig och hemtrevlig atmosfär. Boendena är av högsta kvalitet, medan priserna är mycket bra. För att få ut så mycket som möjligt av ett besök i området är det viktigt att ha tillgång till bil, då avstånden är långa, och det offentliga transportnätet inte är det mest effektiva i området.

Dölj texten
 
 
search map