Agriturismo i Tolentino i Marche

Agriturismo Colle Regnano

 
Agriturismo Colle Regnano är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Colle Regnano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marche här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Colle Regnano, La Casa Rosa, ligger omgivet vackra kullar med panoramisk utsikt till Sibilinibergen, på en höjd av 400 m ö h. Det är bara ca. 6 km till det kända universitsstaden Macerata och ca. 60 km till regionens näststörsta stad, den vackra Ascoli Piceno och det är ca. lika långt till den Adriatiskakusten med de fantastiska stränderna.

Detta är en typisk gård från 1700-talet, som har blivit restaurerad i harmoni med naturen. Gårdens historia och geografiska karaktär är bevarad och stället månar om stämningen och charmen. Lantstället ligger ca. 7 respektive 16 km från Tolentino och San Severino Marche - två små trevliga städer. Universitetsstaden Macerata ligger ca. 25 km bort och endast 1½ timmes bilkörning bort finner man i söder regionens näststörsta stad, den trevliga Ascoli Piceno, samt i norr ett vackert varierande landskap vid de berömda Frasassi grottorna.

Läs mer om Agriturismo Colle Regnano

För gemensam användning för gästerna finns det pool, läsrum och möjlighet till internetuppkoppling. Det finns även cyklar, mini-basket, bordtennis och grill. De trevliga ägarna, Paolo och Patrizia, arrangerar diverse aktiviteter för gästerna t ex. keramikkurs, brödbakning och målarkurs. Dessutom finns det på Agriturismo Colle Regnano en restaurang skapad enligt ekologiska principer. Restaurangen totalrenoverande sommaren 2011 med stor respekt för miljö och traditionella, lokala byggtraditioner.

Det finns totalt 3 rum och 5 lägenheter på gården, alla orginellt inredda med sitt tema som utgångspunkt; t ex äventyr Appartamento Fate / Feens lejlighed,Appartamento Elfi / Alfens lejlighed osv... Alla lägenheterna har utomhus utrymme med bord och stolar.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Colle Regnano

Dölj texten
 
 
search map