Agriturismo i Smirra i Marche

La Maestade

Lägenheten Rondine Lägenheten Cinciallegra Lägenheten Pettirosso
 
La Maestade är inte tillgänglig i dagsläget
La Maestade är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Smirra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den pensionerade admiralen Pio Bracco har gått i land och givit sig hän till lantliga omgivningar på denna gamla prästgård, vdär han har bott sedan år 2000. Vi kan inte säga något om hans tid som admiral, men som bonde är han helt fantastisk; avslappnad, glad och gästfri person!

Bo på landet med admiralen Pio Bracco

Vid prästgården, ligger ett mindre lanthus på ena sidan och en gammal kyrka på andra sidan. Stället är renoverat och möblerat i lantlig stil. Det är gott om plats vid prästgården och huset till att slappna av, spela boccia eller bada i den nybyggda poolen. Pio Bracco erbjuder dessutom sina gäster kvällsmat för alla dem som önskar det. Närmare avtal om detta görs på stället tillsammans med den pigga admiralen, som talar lysande engelska.

Läs mer om La Maestade

Lägenheter för par

Lägenheterna är stora och har alla tillgång till ett funktionellt kök och badrum. Pio Bracco har alltid följt med tiden och sett till att det finns wi-fi internet uppkoppling till alla gäster - de tjocka väggarna i sten gör att signalen inte är stark inomhus, men fungerar utmärkt på terrassen. Det fina med de tjocka väggarna är att aircondition inte är nödvändigt i sommarperioden då inomhusklimatet är svalt i förväg. Men vi tar förbehåll för årets absolut varmaste dagar, beroende på hur känslig man är.

Lägenheterna på La Maestade

Enrumslägenhet Cinciallegra

Leiligheten Cinciallegra er på ca 45 m² og ligger på første etasje. Den består av stor stue med kjøkkenkrok og peis, samt nattområde med dobbelseng, bad og har dessuten en liten loggia. Det er mulighet for å sette inn ekstra sengeplass.

Tvårumslägenhet Rondine

lägenheten Rondine är ca. 55 m² och är fördelad på två våningar.På första våningen finns det uppehållsrum med kokvrå. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng och badrum. Det är möjligt att få två extrasängar i lägenheten.

Tvårumslägenhet Pettirosso

lägenheten Pettirosso är på ca. 55 m² och ligger på första våningen - där är dock 4 trappsteg för att komma in i lägenheten. Den består av uppehållsrum med kokvrå och öppen spis, sovrum med dubbelsäng och badrum. Det är möjligt att få två extrasängar i lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map