Hotell i Sirolo i Marche

Villa Eva

 
Villa Eva är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Eva är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna gamla villa ligger i lugna omgivningar på gångavstånd från Sirolos charmiga centrum. Villan har nyligen blivit renoverad och ombyggd till fina och stämningsfulla hotellrum som alla är olika inredda i naturmaterial i lätt och ljusa färger. Från hotellet tar det endast ca. 15 minuter att komma till en av områdets bästa stränder nämligen San Michele. Vill man inte gå den branta vägen till stranden kan man ta hotellets egen gratisbuss som går dagligen förutom i augusti.

Det finns inte någon restaurang på Villa Eva men på systerhotellet Hotel Emiliana som ligger 5 minuters promenad från Villa Eva finns det en trevlig restaurang som serverar lokala rätter av råvaror från ägarfamiljens egen agriturismo som ligger ett par kilometer från hotellet. Där odlar man frukt, grönsaker och ekologisk olja samt producerar områdets kända vin Rosso Conero.

Läs mer om Villa Eva

Till villan hör en liten trevlig trädgård för gemensamt bruk för gästerna. Alla rum är utrustade med aircondition, förvaringsbox, TV samt hårtork. Man ska observera att det inte är möjligt för extra säng, varken för barn eller vuxna.

Vi rekommenderar detta hotell för par som söker avkoppling och ro i fina och trevliga omgivningar.

Dölj texten
 
 
search map