Omdömen från Rocco in Campagna

 
Rocco in Campagna är inte tillgänglig i dagsläget
Rocco in Campagna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Rocco in Campagna

Läs personliga omdömen av Rocco in Campagna som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Rocco in Campagna. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Kerstin med sällskap från Uppsala i Sverige bodde på Rocco in Campagna i Sirolo från den 24. juli till den 1. augusti 2007.

Italien är alltid ett trevligt resmål - på senare år har vi rest dit med olika destinationer minst 2 gånger per år. Marche-regionen är förvisso inget undantag med sin vackra natur och stora kulturskatter. Inte minst operafestivalen i Macerata var en upplevelse! Sirolo är en trevlig liten stad som absolut kan rekommenderas. Tyvärr upptäckte vi lite sent att det inte var långt att gå till grannstaden Numana som har ett större restaurangutbud - med havsläge. Boendet Rocco in campagna låg trevligt men innebar en ca 2 km lång promenad - delvis oupplyst - och ganska backig förbi kyrkogården - varje kväll före och efter middagen. Under de 8 nätter vi bodde där var den lilla poolen TOM på vatten - halvhjärtade reparationsförsök pågick de sista dagarna. Detta var en betydande nackdel när temperaturen är kring 35 grader. Hotellägaren ryckte på axlarna och erbjöd ingen kompensation i form av nedsatt pris för login eller t.ex. en gratis middag på systerhotellet/restaurangen i "stan". Luftkonditioneringen var trasig / bullrade så att det inte gick att sova/ och en lätt doft av mögel fanns i badrummet. Maten på hotellrestaurangen i stan var god - men definitivt inte värd sitt höga pris. Frukosten "på landet" var bra och kunde avnjutas på en terrass med utsikt över böljande ängar och Adriatiska havet. Helhetsintrycket är trots allt gott - men priset var absolut för högt - inte minst med hänsyn till att poolen inte kunde utnyttjas - och havet låg flera backiga km bort! I området finns många vingårdar att botanisera bland och många vackra gamla städer. Naturen är delvis dramatisk och vägarna mycket bra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map