Agriturismo i Sirolo i Marche

Rocco in Campagna

 
Rocco in Campagna är inte tillgänglig i dagsläget
Rocco in Campagna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Huset ligger på landet endast 1 km från centrala Sirolo där man finner en härlig historisk stad med restauranger, caféer och små butiker. Från husets poolområde med tillhörande solterrass har man utsikt mot Adriatiska havet.

Ägaren Isabella har själv inrett rummen och de har verkligen smak för inredning. De har på ett fint vis lyckats behålla husets naturliga rustika stil och charm samt kombinera denna med en super modern stil. Man har verkligen tittat på alla deltaljer, från sängbordslampor till badrummens stil och utforming.

Läs mer om Rocco in Campagna

Vi rekommonederar att man åker till Rocco in Campanga med bil, då det inte finns någon trotoar intill Sirolos centrum.

Den närmaste stranden heter San Michele och det är faktisst områdets vackraste och mest naturliga strand. Den ligger 15 minuters gång från huset och kan nås både till fots eller med bil. Det går en mindre väg som man kan gå på eller köra på huvudvägen till Sirolo för att sedan gå eller ta bussen upp och ned från berget.

Husets totalt 9 rum har alla badrum / toalett med hårtork och är utrustade med aircondition, förvaringsbox, satelit-TV, minibar samt terrass med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map