Omdömen från Locanda Rocco

 
Locanda Rocco är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Rocco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Locanda Rocco

Läs personliga omdömen av Locanda Rocco som ligger i Marche. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Locanda Rocco. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Paul med sällskap från Sverige bodde på Locanda Rocco i Sirolo från den 15. till den 22. september 2007.

Hej Sara, skall skriva kort om denna resa. Som sagt, inget man vill ge tips om egentligen. Marche verkar vara det vi sökt efter. Tusen tack till er för era fina råd. SIROLO, har man varit i detta område och i denna lilla pärla en gång återvänder man. Vi flög till Bologna och hade hyrbil därifrån. Två timmar senare satt vi på den lilla piazzan och fick nypa oss i armarna. Är detta möjligt? En helt underbar stämning med adriatiska havets härligaste utsikt på halvön Conero. Vi bodde på ett trevligt hotell som låg i stadsmuren. Sober stämmning. Gott vin (Verdicchio och Rosso Conero), god mat på samtliga serveringar och oerhört lättkomunicerande byinvånare gjorde Sirolo till en njutning. Grannbyn Numana gick vi till då och då, en del utflykter till Ossimo med tusen torgstånd och Loreto gjordes. Tog ca 20 minuter med bil. Vi kände att det fanns ingen anledning att lämna denna del av världen. Egentligen vill man inte offentliggöra detta unika område, det är för bra för att bli ett fördärvat och exploaterat turistområde. Denna kustremsa är till för livsnjutare som kan ta tillvara stundens lycka! Vi gjorde det och kommer att återvända inom några veckor, nu för att plocka tryffel i skog. MVH Paul

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map