Hotell i Sirolo i Marche

Locanda Rocco

 
Locanda Rocco är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Rocco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Locanda Rocco är ett mycket trevligt, familjedrivet hotell som ligger i centrum av den mysiga badorten Sirolo precis söder om Le Marches regionala huvudstad Ancona. Hotellet är litet och mycket smakfullt inrett. Det är byggt in i Sirolos gamla stadsmur och de trevliga ägarna Isabella och Giorgio har verkligen lyckats bibehålla stället naturliga charm och härliga stämning med smakfull inredning. Hotellet ligger endast 400 meter från Sirolos mest berömda strand, Spiaggia Urbani.

Locanda Rocco är känt i hela regionen för sin goda restaurang som har tagit plats i Michelin guiden. Specialiteten är fisk. Restaurangen är precis som hotellet liten och stämningsfull med utomhus servering i hotellets trevliga trädgård. Priserna är ganska "salta" men kvaliteten är också på topp.

Läs mer om Locanda Rocco

På hotellet finns det dessutom reception, hiss och den nämnda restaurangen med utomhus servering.

Hotellet består av 7 rum som alla är olika möblerade. Man har lagt stor vikt på inredningen och varje rum har sin egen charm. Golvet är av terracotta, väggarna av rustik sten och färgerna varma och inbjudande. Mot tillägg kan man i en del rum få till en extra säng. Alla rum har dessutom badrum / toalett med hårtork, aircondition, värme, satelit-TV, telefon, förvaringsbox samt minibar.

Dölj texten
 
 
search map