Hotell i Sirolo i Marche

Hotel Sirolo

 
Hotel Sirolo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Sirolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sirolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Sirolo ligger precis utanför Sirolos gamla stadsmur, dock endast några få minuters promenad från det mysiga historiska centrum där man finner restauranger, cafeér och butiker. Det går en väg endast 100 meter från hotellet som leder direkt ner till stadens mest berömda och mycket fina strand "Urbani". Man kan välja att gå genom pinjeskogen eller ta bussen ner och upp för det ganska branta berget.

Lättillgängligt

Hotellet arrangerar gratis transfer till och från Anconas flygplats samt till och från Centralstationen i Ancona. Dessutom arrangeras det gratis utflykter till diverse utflyktsmål som te.x. ’Parco del Conero’. Det är endast 2 km från hotellet till Le Marches enda golfklubb, nämligen Conero Golf Club där hotellets gäster får rabatt på Green Fee.

Läs mer om Hotel Sirolo

Stilrent och snyggt

Hotellet består av totalt 31 rum som alla är smakfullt inredda av designern Roberto Catalini. Detta stilrena och romantiska hotell erbjuder väldigt god komfort. Alla rum är utrustade med aircondition, satelit-TV, minibar, internet-uppkoppling, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De flesta rum har balkong med fin utsikt. Superior rummen har en stor terrass med utsikt över det vackra landskapet. Junior Suite rummen är något större och har dessutom vattenmassage i badrummet, men ej balkong.

Ett riktigt parställe

I källaren finns det ett mötesrum samt ett litet men mycket fint gym. Hotellet är utrustat med hiss, parkeringsplats, solterrass med pool, solstolar samt restaurang och bar. Vi rekomenderar detta hotell åt par och inte till barnfamiljer.

Dölj texten
 
 
search map