Villa i San Severino i Marche

Villa La Serra

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa La Serra har många fördelar. De gröna och vackra omgivningarna är signum för regionen Marche och med endast cirka en kilometer till den trevliga lilla staden San Severino Marche blir semestern komplett. Kombinera avkopplande dagar i trädgården och besök i stan med spännande utflykter till regionens sevärdheter och stränderna vid kusten.

Trädgård med pool och panoramisk utsikt

Den nyrenoverade villan framstår välskött både utomhus som inomhus. Den gröna trädgården ger all det privatliv du kan tänkas behöva, samtidigt som utsikten visar sig från flera platser på tomten. Den genuina och familjära atmosfären gör att både familjer som vänner trivs här. Villa La Serra är välutrustad med hög komfort där den härliga terrassen ut till poolen kommer vara samlingspunkten för er semester. Lägg där till grillplats och privat parkering.

Inbjudande villa

Invändigt kommer du snabbt märka av den smakfulla interiören och välplanerade rummen som fördelas på husets två våningsplan. Du finner ett välutrustat kök, fyra sovrum och fem badrum vilket gör villan perfekt för både stora familjer som en grupp vänner. Vardagsrummet ligger på första våningen med direkt utgång till terrassen och trädgården. Här finns gott om plats både ute och inne, så alla ska trivas.

Utflykter i närområdet

Förutom den mycket närliggande staden San Severino Marche som du säkert kommer besöka både för inköp och ett och annat restaurangbesök bör du inte missa den vackra naturparken Monte Sibillini, som delas efter Gran Sasso och La Maiella naturparker. Vidare tar det max 45 minuter att nå ut till de fina stränderna vid kusten, och fortsätter du inåt landet väntar strax den spännande grannregionen Umbrien. Dessutom är det inte långt till närmaste vingård som kan förse er med lokala viner, både under semestern men även köpa med hem.

Villa med 10/12 sovplatser
Villa La Serra är fördelad på två våningsplan. På första våningen finner du vardagsrum med direkt utgång till trädgården och terrassen. Vidare finner du fyra sovrum (varav ett med extra säng) och fyra badrum med toalett och dusch eller badkar. Villans kök är utrustat med spis med fyra kokplattor (gas), ugn och diskmaskin. Vidare finns det kylskåp med frysfack, brödrost och kaffekokare. Bland övriga viktiga faciliteter i huset kan vi nämna wi-fi, TV, DVD samt spjälsäng och barnstol för de minsta gästerna.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map