Agriturismo i Ripatransone i Marche

Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Regionen Marche bjuder på lite av allt: praktfulla sandstränder, goda (och tyvärr förbisedda) viner, trevliga städer, storslagen natur, god mat..., och förhållandevis få turister. Här får du med andra ord allt på en och samma gång, och du kan faktiskt köra hit i egen bil från Sverige.

Bildsköna vinmarker

Det är en sann lisa för själen att blicka ut över landskapet från Tenuta Cocci Grifoni. Naturen är här vidunderligt omväxlande, du ser backar och dalar, vinmarker och olivlundar, skogar och gårdar - allt genomskuret av små vägar, med bergen i bakgrunden. Efter en dag på staranden njuter du av utsikten ännu mer, inte minst i sällskap av en flaska av gårdens vin...

Vinproduktion och mycket mer genom generationer

Familjen Cocci Grifoni har producerat vin och olivolja här de senaste 50 åren. Från en blygsam start har de idag lyckats uppnå en produktion på inte minst sex olika slags rödvin, fyra slags vita viner samt ett mousserande vin och ett dessertvin. Därtill kommer deras riktigt goda olivolja, gjord på handplockade oliver som sedan kallpressas. Det är en långsam och besvärlig process, men det är också så man får fram den bästa olivoljan. Och förresten - de framställer också en egen grappa och en akvavit! Varje vecka sker en gratis provsmakning för gårdens gäster, och om du önskar det, så visar familjen med glädje sina vinmarker för dig.

Bo på vingården

Utöver hela produktion, som utgör familjens främsta aktivitet, har de också två rymliga lägenheter till uthyrning. De är utrustade med modern komfort i form av aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, wi-fi, TV, kaffemaskin (filterkaffe) och hårtork. De ligger båda på första våningen, och om du inte orkar gå upp för trapporna, finns här också en hiss. I trädgården hittar du en stor terrass med bord och stolar till var lägenhet, samt en liten pool som i för-och eftersäsongerna blir uppvärm av solpaneler.

Läs mer om Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

L√§genheterna på Tenuta Cocci Grifoni - Panoramic Wine Resort

Tvårumslägenhet Montepulciano med 2 sovplatser (2:a vån. med balkong)

Lägenheten mäter 47 m² och ligger mot sydöst på första våningen. Den består av ett vardagsrum med kökshörna (två induktionsplattor, en miniugn, diskmaskin, tvättmaskin, strykfaciliteter och kylskåp med frysbox), ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum med dusch, och en balkong med ett litet bord och stolar, samt utsikt över kullarna.

Trerumslägenhet Pecorino med 4 sovplatser (2:a vån. med balkong)

Lägenheten mäter 68 m² stor och ligger i nordvästlig riktning på andra våningen. Den består av ett vardagsrum med kökshörna (två induktionsplattor, en miniugn, diskmaskin, tvättmaskin, strykfaciliteter och kylskåp med frysbox), två sovrum med dubbelsängar, ett badrum med dusch samt balkong med litet bord och stolar med utsikt över kullarna.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map