Agriturismo i Ripatransone i Marche

I Calanchi

 
I Calanchi är inte tillgänglig i dagsläget
I Calanchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ripatransone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Natur så långt ögat räcker

I Calanchi ligger fantastiskt placerat, omringat av olivlundar och vinmarker. Hotellet ligger högt, i det vackra, backiga landskapet som regionen Le Marche kännetecknas för. Från platsen har du en oslagbar utsikt till berg och dalar, så långt ögat räcker, och här har du verkligen möjlighet att spendera en lugn, avslappnande semester långt från stadens stress och måsten. Du bor i ett naturreservat, vars skönhet inte kan beskrivas med ord - det måste upplevas!

Goda utflyktsmöjligheter

Hotellet ligger ca. 10 km från Adriatiska Havskusten och dess fina stränder, så även om du bor i lugna och lantliga miljöer, kan du snabbt komma till regionens näst största, och nog också vackraste, stad: Ascoli Piceno. Staden ligger endast 35 km från hotellet, och borgen Acquaviva Picena ligger endast 5 km därifrån. Intresserar du dig för vin, kan du nästan inte bo bättre, och det finns massor av möjligheter för att åka på besök till vingårdar i närområdet.

Läs mer om I Calanchi

Pool och trädgård

I Calanchi är omgiven av en härlig trädgård, som har en härlig solterrass, en pool med barnpool, bar och pingisbord. Det finns en riktigt bra restaurang med både inom- och utomhusservering (känd och nyttjad också av de lokala i området), liksom det finns en reception och parkeringsplats på stället.

Härliga rum i olika kategorier

Det finns totalt 32 rum i olika kategorier. Alla rum är rymliga, moderna och välinredda; och har sat-TV, aircondition, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map