Agriturismo i Ripatransone i Marche

I Calanchi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Natur så långt ögat räcker

I Calanchi ligger fantastiskt placerat, omringat av olivlundar och vinmarker. Hotellet ligger högt, i det vackra, backiga landskapet som regionen Le Marche kännetecknas för. Från platsen har du en oslagbar utsikt till berg och dalar, så långt ögat räcker, och här har du verkligen möjlighet att spendera en lugn, avslappnande semester långt från stadens stress och måsten. Du bor i ett naturreservat, vars skönhet inte kan beskrivas med ord - det måste upplevas!

Goda utflyktsmöjligheter

Hotellet ligger ca. 10 km från Adriatiska Havskusten och dess fina stränder, så även om du bor i lugna och lantliga miljöer, kan du snabbt komma till regionens näst största, och nog också vackraste, stad: Ascoli Piceno. Staden ligger endast 35 km från hotellet, och borgen Acquaviva Picena ligger endast 5 km därifrån. Intresserar du dig för vin, kan du nästan inte bo bättre, och det finns massor av möjligheter för att åka på besök till vingårdar i närområdet.

Läs mer om I Calanchi

Pool och trädgård

I Calanchi är omgiven av en härlig trädgård, som har en härlig solterrass, en pool med barnpool, bar och pingisbord. Det finns en riktigt bra restaurang med både inom- och utomhusservering (känd och nyttjad också av de lokala i området), liksom det finns en reception och parkeringsplats på stället.

Härliga rum i olika kategorier

Det finns totalt 32 rum i olika kategorier. Alla rum är rymliga, moderna och välinredda; och har sat-TV, aircondition, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Borgo della Spiga

Cingoli, Marche

Rekommendationer till dig

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Agriturismo Chignoni

Apecchio, Marche

Tenuta Cocci Grifoni

Ripatransone, Marche

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Marche

search map