Hotell i Recanati i Marche

Gallery Hotel Recanati

Panoramautsikt från hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från merparten av rummen har man en fantastisk utsikt över dalen och det böljande landskapet som omger staden. Strax ovanför hotellet ligger stadens fina katedral samt museet Villa Colloredo där den berömda målningen Annunciation av renässans-konstnären Lorenzo Lotto hänger. Bland personalen kan man bl.a. träffa den svensktalande Stefania.

Elegant och stilrent hotell

Den vackra byggnaden hotellet ligger i är från 1600-talet och har blivit totalrenoverad. Inredningen är mycket elegant och stilren med loungemöbler, ljuskronor och fina gardiner. Den vänliga personalen bjuder en välkommen i receptionen som är bemannad dygnet runt. I alla gemensamma utrymme finns det wi-fi och hotellet har även hiss. Efter en promenad i stadens gator kan man koppla av hotellets lilla innergård som är inredd med fina trädgårdsmöbler. Ankommer man i bil finns det privat parkering eller garage som dock inte kan förbokas. Hotellet erbjuder dessutom en shuttle-service från flygplatsen eller tågstation mot betalning. Hotellet ligger i en miljözone men det är tillåtet för gäster att köra hela vägen fram.

Läs mer om Gallery Hotel Recanati

Café Opera både till frukost och en drink på kvällen

I den eleganta baren Cafè Opera kan man njuta av ett glas vin eller en god cocktail. Namnet Cafè Opera är valt till ära för den berömda operasångaren Beniamino Gigli som är uppvuxen i Recanati och vars far ringde i klockan i katedralen på den motsatta sidan av gatan. Under sommaren arrangeras det stämningsfulla jazz-kvällar som är mycket uppskattat. I dessa lokaler blir frukosten serverad. Urvalet är stort och varierat från frukt, grovt bröd, pålägg, yoghurt, müsli och juice. Det är dessutom möjligt att boka vistelse med halvpension.

Panoramisk terrass

På den sköna panoramiska terrassen som är till för alla gäster kan man titta ut över hela Recanati och dalen nedanför. Terrassen är på ca. 50 m² och är möblerad med bord, stolar och parasoller till gästernas förfogande. Dessutom finns det en utvändig jacuzzi som är uppvärmd.

Rummen på Gallery Hotel Recanati

Dubbelrum superior

De 30 superior rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, internet, förvaringsbox, minibar med drycker inkluderade i rumspriset samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Några rum har plats för en extra säng.

Dubbelrum Deluxe med panoramautsikt

Samtliga 15 deluxe rum har utsikt över dalen. De är utrustade med aircondition, satellit-TV, internet, förvaringsbox, minibar med drycker inkluderade i rumspriset + tillgång till kaffe, te och vatten i hotellets bar Café Opera. Rummen har badrum med toalett, dusch och hårtork. Alla rum har plats för en extra säng.

Dubbelrum Deluxe med terrass och panoramautsikt

Samtliga 15 deluxe rum har utsikt över dalen och är mer elegant inredda än Superior. De är utrustade med aircondition, satellit-TV, internet, förvaringsbox, minibar med drycker inkluderade i rumspriset + tillgång till kaffe, te och vatten i hotellets bar Café Opera. Rummen har badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har en möblerad terrass. Extra säng är inte möjligt.

Familjerum för 4 pers.

Alla 16 familjerum är mycket rymliga och mer elegant inredda än Superior. De är utrustade med aircondition, satellit-TV, internet, förvaringsbox, minibar med drycker inkluderade i rumspriset + tillgång till kaffe, te och vatten i hotellets bar Café Opera samt inträdesbiljett till museet Villa Colloredo Mels. Rummen har badrum med toalett, dusch eller jacuzzi och hårtork. Alla rum är rymliga med bord och stolar - och priset inkluderar 4 personer. Några av dem har plats för en femte säng, då rummen som nämnt är stora. Flera av dessa rum har utsikt över dalen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Borgo della Spiga

Cingoli, Marche

Castello di Monterado

Monterado, Marche

Rekommendationer till dig

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Marche

Villa La Serra

San Severino

Valle del Metauro

Montemaggiore al Metauro

La Maestade

Smirra

search map