Hotell i Recanati i Marche

Gallery Hotel Recanati

Pris från per pers.
Panoramautsikt från hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från merparten av rummen har man en fantastisk utsikt över dalen och det böljande landskapet som omger staden. Strax ovanför hotellet ligger stadens fina katedral samt museet Villa Colloredo där den berömda målningen Annunciation av renässans-konstnären Lorenzo Lotto hänger. Bland personalen kan man bl.a. träffa den svensktalande Stefania.

Elegant och stilrent hotell

Den vackra byggnaden hotellet ligger i är från 1600-talet och har blivit totalrenoverad. Inredningen är mycket elegant och stilren med loungemöbler, ljuskronor och fina gardiner. Den vänliga personalen bjuder en välkommen i receptionen som är bemannad dygnet runt. I alla gemensamma utrymme finns det wi-fi och hotellet har även hiss. Efter en promenad i stadens gator kan man koppla av hotellets lilla innergård som är inredd med fina trädgårdsmöbler. Ankommer man i bil finns det privat parkering eller garage som dock inte kan förbokas. Hotellet erbjuder dessutom en shuttle-service från flygplatsen eller tågstation mot betalning. Hotellet ligger i en miljözone men det är tillåtet för gäster att köra hela vägen fram.

Café Opera både till frukost och en drink på kvällen

I den eleganta baren Cafè Opera kan man njuta av ett glas vin eller en god cocktail. Namnet Cafè Opera är valt till ära för den berömda operasångaren Beniamino Gigli som är uppvuxen i Recanati och vars far ringde i klockan i katedralen på den motsatta sidan av gatan. Under sommaren arrangeras det stämningsfulla jazz-kvällar som är mycket uppskattat. I dessa lokaler blir frukosten serverad. Urvalet är stort och varierat från frukt, grovt bröd, pålägg, yoghurt, müsli och juice. Det är dessutom möjligt att boka vistelse med halvpension.

Panoramisk terrass

På den sköna panoramiska terrassen som är till för alla gäster kan man titta ut över hela Recanati och dalen nedanför. Terrassen är på ca. 50 m² och är möblerad med bord, stolar och parasoller till gästernas förfogande. Dessutom finns det en utvändig jacuzzi som är uppvärmd.

Rummen på Gallery Hotel Recanati

Dubbelrum superior (inkl. frukost)

De 30 superior rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, internet, förvaringsbox, minibar med drycker inkluderade i rumspriset samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Några rum har plats för en extra säng.

Dubbelrum Deluxe med panoramautsikt (inkl. frukost)

Samtliga 15 deluxe rum har utsikt över dalen. De är utrustade med aircondition, satellit-TV, internet, förvaringsbox, minibar med drycker inkluderade i rumspriset + tillgång till kaffe, te och vatten i hotellets bar Café Opera. Rummen har badrum med toalett, dusch och hårtork. Alla rum har plats för en extra säng.

Dubbelrum Deluxe med terrass och panoramautsikt (inkl. frukost)

Samtliga 15 deluxe rum har utsikt över dalen och är mer elegant inredda än Superior. De är utrustade med aircondition, satellit-TV, internet, förvaringsbox, minibar med drycker inkluderade i rumspriset + tillgång till kaffe, te och vatten i hotellets bar Café Opera. Rummen har badrum med toalett, dusch och hårtork. Dessa rum har en möblerad terrass. Extra säng är inte möjligt.

Familjerum för 4 pers. (inkl. frukost)

Alla 16 familjerum är mycket rymliga och mer elegant inredda än Superior. De är utrustade med aircondition, satellit-TV, internet, förvaringsbox, minibar med drycker inkluderade i rumspriset + tillgång till kaffe, te och vatten i hotellets bar Café Opera samt inträdesbiljett till museet Villa Colloredo Mels. Rummen har badrum med toalett, dusch eller jacuzzi och hårtork. Alla rum är rymliga med bord och stolar - och priset inkluderar 4 personer. Några av dem har plats för en femte säng, då rummen som nämnt är stora. Flera av dessa rum har utsikt över dalen.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Villa Abbondanzi

Faenza, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Populärt i Marche

Hotel Emilia

Portonovo

Villa Cicchi

Ascoli Piceno

search map