Hotell i Recanati i Marche

Gallery Hotel Recanati

Panoramautsikt från hotellet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Från merparten av rummen har du en fantastisk utsikt över dalen och det böljande landskapet som omger staden. Strax ovanför hotellet ligger stadens fina katedral samt museet Villa Colloredo där den berömda målningen Annunciation av renässans-konstnären Lorenzo Lotto hänger.

Elegant och stilrent hotell

Den vackra byggnaden hotellet ligger i är från 1600-talet och har blivit totalrenoverad. Inredningen är mycket elegant och stilren med loungemöbler, ljuskronor och fina gardiner. Den vänliga personalen bjuder en välkommen i receptionen som är bemannad dygnet runt. I alla gemensamma utrymme finns det wi-fi och hotellet har även hiss.

Efter en promenad i stadens gator kan du koppla av hotellets lilla innergård som är inredd med fina trädgårdsmöbler. Ankommer du med bil finns det privat parkering eller garage som dock inte kan förbokas. Hotellet erbjuder dessutom en shuttle-service från flygplatsen eller tågstation mot betalning. Hotellet ligger i en miljözon men det är tillåtet för gäster att köra hela vägen fram.

Läs mer om Gallery Hotel Recanati

Café Opera både till frukost och en drink på kvällen

I den eleganta baren Cafè Opera kan du njuta av ett glas vin eller en god cocktail. Namnet Cafè Opera är valt till ära för den berömda operasångaren Beniamino Gigli som är uppvuxen i Recanati och vars far ringde i klockan i katedralen på den motsatta sidan av gatan. Under sommaren arrangeras det stämningsfulla jazz-kvällar som är mycket uppskattat. I dessa lokaler blir frukosten serverad. Urvalet är stort och varierat från frukt, grovt bröd, pålägg, yoghurt, müsli och juice.

Panoramisk terrass

På den sköna panoramiska terrassen som är till för alla gäster kan man titta ut över hela Recanati och dalen nedanför. Terrassen är på ca. 50 m² och är möblerad med bord, stolar och parasoller till gästernas förfogande. Dessutom finns det en utvändig jacuzzi som är uppvärmd.

Trivsamma rum

Rummen är trivsamt inredda och de flesta har härlig utsikt över landskapet intill. Du kan välja mellan olika rumstyper men de har alla minibar, fri wi-fi, platt-TV (sat), kassafack och badrum med dusch/kar. Heltäckningsmatta kan förekomma.

Läs om rummen på Gallery Hotel Recanati

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map