Omdömen från Hotel Fortino Napoleonico

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Fortino Napoleonico

Läs personliga omdömen av Hotel Fortino Napoleonico som ligger i Marche. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Fortino Napoleonico. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

September 2019

En ganska isolerad plats, speciellt i slutet av säsongen, då inga bussar längre gick. Allt som fanns var några hotell, sju fiskrestauranger, och en kyrka från 1100-talet. Utan bil, som vi var, blir man ganska isolerad på platsen.

Portonovo som semester-destination

Hotel Fortino Napoleonico
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map