Hotell i Portonovo i Marche

Hotel Fortino Napoleonico

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Fortino Napoleonico har ett exklusiv läge nära den vita stenstranden i Portonovo-bukten. Här känner du verkligen av historiens vingsus, för hotellet är inrett i den fästning som Napoleon byggde på denna strategiskt viktiga utsiktspunkt ca. 10 km från Ancona. På alla sidor om fästningen, bortsätt från havssidan, finns en frodig park med höga träd.

Terrass med utsikt över Conero naturreservat

Vid ingången till fästningen finner du receptionen, och i huvudbyggnaden finns en bar och en restaurang som serverar goda måltider och drycker på ställets härliga terrass, varifrån du också kan njuta av den fina utsikten över Coneros vita sluttningar. I hotellets trädgård finner du parasoll och solstolar, samt en liten jacuzzi. Det finns dessutom ett gym, gemensam lounge, TV-rum samt en privat parkeringsplats.

Läs mer om Hotel Fortino Napoleonico

Olika typer av rum

Rummen, som är totalt 30 st, ligger i själva fästningen och de varierar i stil och inredning. Sängarna kan vara queen eller två enkelsängar. De har alla telefon, TV, minibar, aircondition och badrum med hårfön, toalett samt dusch eller badkar. Byggnaden är uppförd som försvarsverk mot externa angrepp. Bokar du t.ex Royal Suite får du tillgång till privat terrass med utsikt över havet.

Läs om rummen på Hotel Fortino Napoleonico

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map