Hotell i Portonovo i Marche

Hotel Emilia

Comfort-rummen Comfort-rummen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Blått och grönt är färgerna du kommer att möta här. Blått som poolens färg, havet och himlen. Grönt som de stora gräsmattorna och Monte Coneros bergssluttningar. Hotel Emilia är verkligen något speciellt.

Underbar kustremsa och ljuvliga stränder

Italiens Adriatiska havskust är för det mesta präglad av långa, plana sandstränder. Conero Naturreservat i regionen Marche är ett undantag och därmed också Hotel Emilia, som ligger högt och ser ut över havet och de vackra bergssluttningarna. Områdets vita strand ligger ca 2 km bort, liksom Portonovo, som mest består av ett par restauranger och ett klassiskt hotell (här finns även bankomat och minilivs). Alternativt ligger städerna Camerano och Sirolomellan 6-8 km bort, medans det är ca 10 km in till den större staden Ancona. Vid motorvägsavfarten Ancona sud ligger det dessutom ett shoppingcenter.

Läs mer om Hotel Emilia

Fascinerende faciliteter

Det första som lockar gästerna vid ankomst är i regel den stora trädgården med en fantastisk utsikt över havet och Conero Naturreservat. I trädgården kommer sinnesintrycken präglas av lavendel och fikonträd. Poolen och de många solstolarna har också en viss dragningskraft. Andra praktiska faciliteter inkluderar en tennisbana och en skuggig (gratis) parkeringsplats för lägenhets gästerna.

Köksspecialiteter från regionen Marche

I restaurangen serveras det både italienska och regionala rätter. Man kan välja antingen halvpension eller endast äta a la carte, om man har lust. Omgivningarna är eleganta och ljusa - och möjligheterna till att äta utomhus på terrassen om sommaren är goda. Lite då och då hålls det bröllopsfester på stället, men de håller sig avsides och ockuperar inte poolområdet. Skulle man vilja testa andra matställen i området, så ligger det en lokal och rustik osteria ca. 2 km härifrån, som heter Osteria del Poggio. Frukosten serveras som buffé och kan ätas ute eller inne beroende på humör och väder.

Allt under ett tak

Inne möter ögat ett elegant inrett hotell med både reception, hiss, och stort sällskapsrum och bibliotek. Stämningen påminner om klassikt, historiskt badhotell.

Välj det rum som passar dig

Det finns olika rumstyper att välja mellan på hotellet. En del suiter har ett öppet sovloft. Alla rum har wi-fi, kassafack, telefon, Lcd TV, minibar, luftkonditionering samt badrum med dusch/kar och hårtork. Fler av dem har antingen terrass eller balkong.

Läs om rummen på Hotel Emilia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map