Hotell i Portonovo i Marche

Hotel Emilia

Comfort-rummen Comfort-rummen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Blå och grön är färgerna du kommer möta här. Blå som poolen, havet och himlen. Grön som de stora gräsmattorna och Monte Coneros bergssluttningar. Hotel Emilia är verkligen något speciellt.

Var i all världen är vi?

Italiens Adriatiska havskust är för det mesta präglad av långa, plana sandstränder. Conero Naturreservat i regionen Marche är ett undantag och därmed också Hotel Emilia, som ligger högt och ser ut över havet och de vackra bergssluttningarna. Områdets vita strand ligger ca 2 km bort, liksom Portonovo, som mest består av ett par restauranter och ett klassiskt hotell (man hittar även bankomat och minilivs). Alternativt ligger städerna Camerano och Sirolo 6-8 km bort, medans det är ca 10 km in till den större staden Ancona. Vid motorvägsavfarten Ancona sud ligger det dessutom ett shoppingcenter.

Läs mer om Hotel Emilia

Fascinerende faciliteter

Det första som lockar gästerna vid ankomst är i regel den stora trädgården med en fantastisk utsikt över havet och Conero Naturreservat. I trädgården kommer sinnesintrycken präglas av lavendel och fikonträd. Poolen och de många solstolarna har också en viss dragningskraft. Andra praktiska faciliteter inkluderar en tennisbana och en skuggig (gratis) parkeringsplats för lägenhets gästerna.

Köksspecialiteter från regionen Marche

I restaurangen serveras det både italienska och regionala rätter. Man kan välja antingen halvpension eller endast äta a la carte, om man har lust. Omgivningarna är eleganta och ljusa - och möjligheterna till att äta utomhus på terrassen om sommaren är goda. Lite då och då hålls det bröllopsfester på stället, men de håller sig avsides och ockuperar inte poolområdet. Skulle man vilja testa andra matställen i området, så ligger det en lokal och rustik osteria ca. 2 km härifrån, som heter Osteria del Poggio. Frukosten serveras som buffé och kan ätas ute eller inne beroende på humör och väder.

Allt under ett tak

Inne möter ögat ett elegant inrett hotell med både reception, hiss, och stort sällskapsrum och bibliotek. Stämningen påminner om klassikt, historiskt badhotell.

Rummen på Hotel Emilia

Dubbelrum Standard

Dessa sex rum på 14-20 m² är snyggt inredda och har alla wi-fi, aircondition, minibar, förvaringsskåp, lcd sat-tv och badrum med toalett och dusch (en del med badkar). Enstaka rum har balkong med utsikt till den gröna parken. Extra säng finns det plats för i tre av rummen. Två av rummen är sammankopplade med en dörr emellan (där ett av dem har plats för en extra säng och ett har balkong, så man kan bo fem personer och vara garanterade balkong ifall man väljer denna lösning).

Dubbelrum Comfort med balkong och havsutsikt från sidan

Dessa 12 rum mäter 20-23 m² är snyggt inredda och har alla wi-fi, aircondition, minibar, förvaringsskåp, lcd sat-tv och badrum med toalett och dusch (en del med badkar). Rummen har en privat uteplats - antingen en balkong eller en liten terrass. Utsikten är grön och blå, alltså mot trädgården och havet. Enstaka i denna kategori finns det möjlighet att få extra säng.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo della Spiga

Cingoli, Marche

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Rekommendationer till dig

Castello di Monterado

Monterado, Marche

Tenuta Cocci Grifoni

Ripatransone, Marche

Gallery Hotel Recanati

Recanati, Marche

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Marche

search map