Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Portonovo ligger som en vacker pärla vid foten av berget Monte Conero, få kilometer söder om Ancona. Önskar man att uppleva en av Marches mest oupptäckta och vackra naturområde är Portonovo det självklara valet.

Härlig badort

Orten som förr i tiden var en liten fiskehamn fungerar idag huvudsakligen som badort, mestadels för de lokala invånarna. Vattnet är kristallklart och stranden består fina, vita stenar. Här kan man njuta av naturen i lugn och ro, långt borta ifrån turister, men med Monte Coneros gröna bergsväggar vakande över en. Det är inte att undra på att området är så älskat av den lokala befolkningen. Det finns inte många byggnader i Portonovo utan endast ett par mindre hotell, en liten matbutik och en campingplats. Observera att priserna för parkering ligger ganska högt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Allt det goda från det Adriatiska havet

Det finns dock flera utmärkta fiskrestauranger i Portonovo. Utsikten från restaurangernas terrasser är sagolik; på den ena sidan har man Monte Conero och på den andra det öppna havet. Under helgerna kommer det många unga människor till Portonovo, vilket kan medföra viss ljudnivå under dagen och kvällstimmarna.

Läs mer om Portonovo

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Marche

search map