Semesterbostad i Porto Sant'Elpidio i Marche

Centro Turistico Holiday

 
Centro Turistico Holiday är inte tillgänglig i dagsläget
Centro Turistico Holiday är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Sant'Elpidio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Semestercenter vid stranden, 800 meter från Porto Sant'Elpidio centrum. Här finns 183 boende i form av bungalows och lägenheter som ligger på ett grönt område på hela 100.000 m².

Bungalows består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett. De är alla utrustade med TV, telefon samt en liten trädgård med grill.

Lägenheterna ligger vid ingången till semestercentret. De är alla utrustade med aircondition, TV, telefon, förvaringsbox och balkong.

Läs mer om Centro Turistico Holiday

Tvårumslägenheter med 3 / 4 eller 5 sovplatser:
- består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddsoffor samt ev. en extra säng. Vidare finns det sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett.

Centro Turistico Holiday har bar, restaurang-pizzeria, livsmedelsaffär, parkeringsplats och lekplats. Dessutom finns det vuxen pool, barnpoo och en pool med hydromassage (öppna från den 28/5 till den 17/9), miniklubb för barn mellan 5 och 10 år (från den 4/6 till den 17/9) samt en parasoll och två solstolar per lägenhet på stranden (från den 28/5 till den 17/9).

Dölj texten
 
 
search map