Agriturismo i Piobbico i Marche

Ca' Camone

 
Ca' Camone är inte tillgänglig i dagsläget
Ca' Camone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marche här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ca' Camone är helt omgivet av gröna kullar och frodiga berg i den vackra Candiglianodalen. Här kan man gå på trekkingturer, cykla eller rida på hästar längs med stigar sedan antiken. Området är rikt på svamp och inte minst tryffel. I närheten finns det små forsar fulla med öringar i det klara vattnet. Vid gården är det dessutom möjligt att köpa egenproducerad ost, pålägg och skinka.

Vid gården kan man bada i svavelvatten, från en naturlig underjordisk källare eller bada i den närliggande poolen. Gården besår av ett stort robust stenhus samt ett mindre hus (den före detta höladan). Hela gården restaurerades nyligen och delades in i sex trevliga och rymila lägenheter - fem i det stora huset och en i den gamla höladan. Första våningen är uppdelad i två stora gemensamma rum, var gäsetrna kan samlas kring ett långt bord eller framför den öppna spisen, precis som förr i tiden. Rummen kan snabbt göras om till konferenslokaler, om så önskas.

Läs mer om Ca' Camone

Det är möjligt att arrangera utflykter till de närliggande skogarna tillsammans med en guide, som kan visa hur man finner tryffel och anda svampar. Områdets vilda natur är underbar att vistas i.

Samtliga lägenheter är fins möblerade, har fullt utrustat kök, minst ett badrum, tillgång till gemensam grill, bakugn och tvättmaskin utanför.

Dölj texten
 
 
search map