Agriturismo i Piobbico i Marche

Agriturismo Ca' Licozzo

 
Agriturismo Ca' Licozzo är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Ca' Licozzo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marche här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Ca' Licozzo ligger fint uppe på bergssluttningarna ca. 4 km från Piobbico och ca. 12 km från Urbania. Gården breder ut sig på 60 hektar mark med skog och gräsareal.

Trots att det är det möjligt att att gå på längre tur i bergen med eller utan tryffeljägare, kommer nog de flesta att stanna på den här backen och njuta av den tjusiga utsikten man har från lägenheterna och poolen. I trädgården finns det dessutom pool, paviljong, grill, lekplats för barnen och rikligt med plats för de små att springa omkring, då gården ligger vid slutet av en liten brant väg, som skönt nog är asfalterad. I Piobbico finner man inköpsmöjligheter medan närmaste restaurang ligger inom 1 km.

Läs mer om Agriturismo Ca' Licozzo

Ägarparet Sonio och Roberto, som ägar och sköter detta lantställe, arrangerar gemensamma kvällar i gårdens stora rum, var det också finns en gemensam TV, eller i trädgården, jaktutflykter eller tryffeljakt, avsmakning på de lokala robusta vinerna samt destillerade likörer och grappa, samt kvällar med musik och mer därtill. Från den lilla affären på stället kan man köpa delikatesser så som skinka, korv, vin mm som paret själva har framställt.

Lägenheterna är alla rymliga och trevliga. De har alla tillgång till goda faciliteter, men möblemanget är inte fancy eller raffinerat.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Ca' Licozzo

Dölj texten
 
 
search map