Villa i Pesaro

Villa San Bartolo

 
Villa San Bartolo är inte tillgänglig i dagsläget
Villa San Bartolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pesaro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villan ligger på en höjd över naturparken Colle San Bartolo, och på cirka 4 kilometers avstånd från Pesaro samt från kusten. Njut både av landskapet, den oupptäckta regionen Marche och kusten tillsammans med din familj. Det är inte så konstigt att den världsberömde operasångaren Pavarotti har ett hus just här.

Uppfyll drömmen om en typisk italiensk villa

Upplev en oförglömlig semesterupplevelse i regionen Marche, i en 200 kvadratmeter stor ursprunglig villa, med en tillhörande 100 kvadratmeter stor driftbyggnad, som blivit renoverad till villa med privat pool. Villa San Bartolo erbjuder dig och din familj mycket frihet och en härlig förtrollande utsikt som sträcker sig långt utöver horisonten. Njut av den soliga trädgården och beundra de typiska växterna för Medelhavet. Dra nytta av det utmärkta läget - både stranden och butikerna i Pesaro ligger bara några minuter bort med bil.

Villan är inredd i klassisk stil

De lägger stor vikt vid den fantastiska utsikten och den naturliga miljön. Villan är inredd i en klassisk stil, och passar den lantliga regionen. Den stora ingången leder dig till både villan och annexet på egendomen.

Egendomen rymmer upp till 11 personer

På första våningen ligger kök, matsal, vardagsrum med öppen spis, soffa, TV, badrum (utan fönster) med tvättmaskin och wifi. I villan finns vidare två dubbelrum med aircondition, ett av det har eget badrum. I ett av sovrummen finns ett loft med möjlighet för en extrasäng, badrum med Velux takfönster, dusch och badkar.

Annexet har 4 sängplatser

I mittan av den 2000 m² stora trädgården ligger annexet. På första våningen finns en kökshörna och et rymligt loft med dubbelsäng och dubbel-bäddsoffa. Vardagsrum med öppenspis, badrum med badkar och dusch är placerat i källaren.

De oberörda landskapet i regionen Marche bjuder in dig till Villa San Bartolo i hamnstaden Pesaro, för en minnesvärd familjesemester och upplevelser i miljöer med panoramautsikter.

Villan på Villa San Bartolo

Villa San Bartolo inkl. annex med totalt 11 sovplatser

På första våningen finns ett kök, matsal, stort vardagsrum med öppen spis, TV, toalett (utan fönster) med tvättmaskin och wifi. I villan finns vidare två dubbelrum med aircondition, ett av det har eget badrum. I ett av sovrummen finns ett loft med möjlighet för en extrasäng, badrum med Velux takfönster, dusch och badkar. I mittan av den 2000 m² stora trädgården ligger annexet. På första våningen finns en kökshörna och et rymligt loft med dubbelsäng och dubbel-bäddsoffa. Vardagsrum med öppenspis, badrum med badkar och dusch är placerat i källaren.

 
 
search map