Hotell i Pesaro

Villa Cattani Stuart

Villa Cattani Stuart med Pesaro och kusten i bakgrunden
 
Villa Cattani Stuart är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cattani Stuart är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pesaro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Cattani Stuart ger en skön känsla. En skön känsla av att man har gjort rätt val, ifall man letar efter ett smakfullt och elegant lantställe med trädgård och pool. Även avstånden är attraktiva då det endast är 2½ km till Pesaros breda sandstränder och endast ca. 100 meter till närmaste restaurang, så man behöver inte ta bilen för att gå ut och äta.

Var är vi?

Man känner att man är på landet. Men man bor faktiskt i den lilla byn Trebbiantico där det finns ett matställe La Vecchia Cantina (ca. 100 meter från hotellet). Förutom restaurangen finner man i denna lilla by endast en vacker kyrka. Adriatiska havskustens stränder breder ut sig mindre än 3 km bort och centrum av den större provinsstaden Pesaro återfinns ynka 5 km bort. Vid havet har hotellet ett rabattavtal med en sk. Lido (solstolar och parasoller). Det finns naturligtvis gratis parkering vid hotellet.

Läs mer om Villa Cattani Stuart

Romantiken smyger sig på...

Villa Cattani Stuart är helt klart en romantisk fristad: Standarden är hög och omgivningarna mycket romantiska - och detta gäller både invändigt som utvändigt. Den lilla "haken" med den romantiska atmosfären kan vara bröllopsarrangemang - men hotellet lovar t.ex. att poolen inte upptas vid dessa tillfälle.

Pool och trädgård som man vill köra långt efter

Poolen är hela vistelsen värd. Den ligger i vacker, historisk miljö med utsikt över landskapet och till havet. Det finns vatten-massagefunktion i poolen samt omklädningsrum. I barockträdgården präglas tillvaron av de doftande citronträden och höga palmer - och till andra sidan en olivodling samt en liten sjö.

Invändigt

Så snart man träder in genom dörren tas man emot av en ytterst serviceminded personal vid den stora receptionen. Det finns också internet-point, hiss, infotek med utflyktsförslag och lounge med bar. I frukostmatsalen serveras frukosten som buffé - men kan intas såväl inne som ute när vädret tillåter. Frukostpersonalen har också fokus på glutenfria produkter för allergiker. Vill man inte köra på utflykt under dagen kan man stanna kvar och även äta lunch, då det finns lättare rätter att köpa på hotellet.

Rummen på Villa Cattani Stuart

Dubbelrum Business med fransk balkong

Dessa 23 rum är elegant inredda och alla har franska balkonger (som man inte kan stå ute på). Rummen är inredda med A/C, wi-fi, minibar, LCD satellit-TV samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Extrasäng är inte möjlig i dessa rum.

Dubbelrum Executive med balkong

Dessa 4 rum är elegant inredda och alla har stora balkonger med utsikt över landskapet. Rummen ligger på 4:e våningen och är inredda med A/C, wi-fi, minibar, LCD satellit-TV samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Extrasäng är inte möjlig i dessa rum.

Junior Suite

Dessa 8 rum är elegant inredda och 4 av dem har hörn balkong. Rummen är inredda med A/C, wi-fi, minibar, LCD satellit-TV samt badrum med toalett, hårtork och dusch. En extra säng är möjlig i fyra av rummen (ej de fyra med balkong).

Dölj texten
 
 
search map