Villa i Pesaro

Casa Sajano

 
Casa Sajano är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Sajano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pesaro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På kort avstånd från kusten och sandstränderna ligger Casa Sajano i höjderna med havsutsikt. Vi kunde nästa avslutat beskrivelsen här, och låta bilderna tala. Det mesta säger sig själv.

Man bor riktigt bra i Casa Sajano. När man befinner sig i trädgården eller vid den 16 x 8 meter stora privata poolen, eller bara tittar ut från fönsterna på andra våningen så har man utsikt över havet, och utsikten gör sig extra fin av kullarna som ligger mellan huset och kusten. I trädgården finner man naturligtvis även solstolar, parasoller, bord och stolar samt grill.

Läs mer om Casa Sajano

Det är nu heller inte något fel på huset i sig själv. Det är välmöblerat och utrustat med allt man har behov för under vistelsen: diskmaskin, tvättmaskin, satellit-TV med DVD, internet, barnstol, kaffemaskin osv.

Villa med 8/10 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar. På första våningen finner man två uppehållsrum, en matsal med öppen spis, separat kök (4 kokplattor, ugn, microvågsugn, kylskåp med frysfack och diskmaskin), badrum med toalett och dusch samt ett tvättrum med tvättmaskin, strykjärn och bräda. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, loft med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch. Dessutom finns det ett litet annex bestående av uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två personer, kök samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map