Semesterbostäder & hotell i Pesaro

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Pesaro är en vacker, levande stad med breda eleganta gator och fina rennässanspalats. Det är också här var den stora operakompositören Rossini föddes (1792) och även växte upp. Även fast staden inte är våldsamt stor (under 100.000 invånare), kan man här uppleva något som påminner om en storstadsatmosfär, dock utan att störas av buller och kaos.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Pesaro erbjuder ett fint och stämningsfullt centrum med massor av affärer, caféer och historiska monument. Här kan du bland annat uppleva Rossinis barndomshem- som idag har blivt museum, ett intressant konstmuseum (Musei Civici) med historiska verk av en rad kända lokala konstnärer, ett arkeologiskt museum och flera kyrkor från olika epoker. Varje år i augusti hålls "Il Rossini Opera Festival", var man som namnet antyder, kan avnjuta olika Rossini-verk.

Läs mer om Pesaro

Pesaro är en utmärkt utgångspunkt för dem som önskar att kombinera en stadsferie med en badsemester. Stranden i Pesaro är ganska fin och bred, och längs med vattnet finns ett stort utbud av restauranger och caféer.

Dölj texten
 
 
search map