Omdömen från Valcastagno Relais & Residence

 
Valcastagno Relais & Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Valcastagno Relais & Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Numana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Valcastagno Relais & Residence

Läs personliga omdömen av Valcastagno Relais & Residence som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Valcastagno Relais & Residence. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Rickard med sällskap från VALBO i Sverige bodde på Valcastagno Relais & Residence i Numana från den 16. till den 23. oktober 2007.

Hej, Trevlig men man märker att vi var 2-3 veckor för sena. Mycket i turistväg hade stängt. Stället var fint om än mer hotell än jordbruk. Gott vin på egna druvor... / Rickard

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Anna med familj från Nossebro i Sverige bodde på Valcastagno Relais & Residence i Numana från den 16. till den 22. juni 2007.

Hej och tack! Resan var otroligt lyckad. Hela området var fantastiskt vackert, Numana, Sirolo med sitt mysiga torg och dess utsikt men framför allt den lilla byn Loreto med sin katedral och små gränder. Hela kuststräckan är fylld av bra stränder men ett tips till badsugan är att pröva stränderna i Sirolo. (Kan vara svåra att hitta pga bristfällig skyltning), men värda att leta efter. Boendet var precis så bra som vi hade tänkt oss. En liten sak att tänka på för dem med barn som kanske vill spela boll eller likanade vid boendet är att det förmodligen har byggts ut de senaste åren och blivit ganska trångt. Parkerade bilar, små gräsplättar och att husen ligger tätt gör det svårt med dylika lekar. Angående den lokala befolkningen så har vi bara högsta betyg att ge. Vi kommer absolut att återvända!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2003
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map