Omdömen från Hotel Valcastagno Relais

 
Hotel Valcastagno Relais är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Valcastagno Relais är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Numana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Valcastagno Relais

Läs personliga omdömen av Hotel Valcastagno Relais som ligger i Marche. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Valcastagno Relais. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Jan med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Valcastagno Relais i Numana från den 29. april till den 2. maj 2008.

Hej, Vårt andra boende "Hotel Valcastagno Relais" i Marche var mycket svårt att hitta. Vi hade er karta som hjälp men den var urusel. Vi åkte omkring i nära två timmar innan vi lyckades hitta rätt. Vi försökte även ringa men kom inte fram. Mycket trevligt och fräscht rum, underbar utsikt. Mycket lyhört vilket var jobbigt sista natten. Första morgon urtrist och "fattig frukost" De övriga dagarna bra frukost eftertillsägelse och förfrågan om fullkornsbröd. De kom dessutom fler italienska gäster till hotellet. Med vänlig hälsning
Marianne & Jan

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map