Semesterbostäder & hotell i Numana

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Numana ligger i ett av de mest idylliska området på adriatiska havskusten. Från den gamla Piazza Nova kan man njuta av utsikten över det vackra kalkstensberget Monte Conero och söder ut mot Marcelli di Numana och Porto Recanati.

Upplev den gamla stadsdelen

Staden består av två delar, Numana Alta och Numana Bassa. Numana Alta är den gamla stadsdelen, som ligger högt och är en idyllisk upplevelse med sina limstenshus och smala gator med blomsterlådor. Numana Bassa är den yngre stadsdelen, var man hittar turistområdet med den fina stranden, restauranger, caféer, solstolar och parasoll.

Närområdet

Längre söderut ligger Marcelli, ett område med ett livligt nattliv, och lite norr om Numana finner man den charmerande badorten Sirolo, som verkligen är värd ett besök. Numana är en allatiders blandning av nytt och gammalt, och erbjuder i sig själv många olika semesterupplevelser. Har man lust till att se sig lite omkring i området (vilket rekommenderas), föreslår vi att man tittar lite närmare på de många, charmerande medeltidsbyarna inne i landet, som till exempel Osimo, Offagna, Castelfidardo och Recanati. Ett annat utflyktsmål skulle kunna vara pilgrimsbyn Loreto, ca. 10 km in i landet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Rekommendationer till dig

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Marche

search map