Agriturismo i Montemaggiore al Metauro i Marche

Valle del Metauro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Alla årstider lämpar sig för en familjesemester i mitten av Marches landsbygd. Valle del Metauro ligger 197 meter över havet nära staden Urbino (25 km) och Adriatiska kusten (40 km till Rimini). Här väntar dig obegränsade möjligheter till en underbar semester.

Lugn oas väntar på dig

Ditt besök på Valle del Metaruro ackompanjeras av "musiken" från naturen. Det är härligt att njuta av det enkla livet här, i välskötta omgivningar med en skön pool. Därtill kan du lägga den goda lokala matlagningen, som serveras av din värd Denis på restaurangen (öppen till frukost, lunch och middag). Här befinner du dig i en oas av lugn och välmående.

Semesterlägenheterna är antingen två- eller trerumslägenheter och de ligger alla på markplan. Träbjälkarna förmedlar en unik värme, inte minst för att lägenheterna är byggda med tanke både på komfort och autencitet.

Läs mer om Valle del Metauro

Njut av vackra sommarkvällar

Eftersom du befinner dig nära naturen bör du ta tillfället i akt och passa på att njuta ordentligt av de sköna sommarkvällarna ute i trädgården, och framför allt den fina brisen som kommer från havet. Det är just detta lugn som gästerna uppskattar och detta är en plats där du kan du se fram emot lugna och milda nätter, och morgnar där du vaknar till fågelsång.

'In-house restaurang' med hemlagad mat

Valle del Metauro Restaurant erbjuder en lugn miljö, även om köket håller öppet för andra gäster som inte bor på gården. Det är ganska vanligt att gårdar med restaurang har öppet för allmänheten och det är samtidigt ett gott tecken för det innebär oftast att maten smakar gott. Så slå dig ner även du och njut av vällagad mat och smaker från ett lokalt kök. Du kommer bli förvånad över hur bra den friska luften kan stimulera din aptit, speciellt om sommaren när du vistas mycket utomhus.

Lär känna den här mångsidiga regionen, Le Marche

Le Marche skiljer sig från mängden och är ett område som har mycket att erbjuda. Historiska byar, förtrollande bergslandskap och härliga badorter är något av det du kan förvänta dig av regionen. Om du vill dra dig undan massturismen borde du definitivt utforska denna region. Du kan besöka grottorna i Frasassi, som ligger ca 58 km från orten, i provinsen Ancona. De underjordiska grottorna är en del av Marche Regional Natural Park. Det viktigaste turistmålet i Marche, som lockar hela Europa, är badorten Senigallia, ca 33 km bort. Senigallia är känt för sin berömda florensstrand och sedan 1997 har den tilldelats blå flagga för sin utmärkta badvattenkvalitet. Dessutom borde du besöka den medeltida staden Macerata (117 km), hamnen staden Ancora (73 km), SPA staden Pesaro med historiska centrum (40 km) och mycket, mycket mera.

Autentiska och bekväma lägenheter

Här finns totalt 12 lägenheter alla uppkallade efter en blomma. Alla lägenheter har en egen ingång och uteplats.

Dessutom är alla utrustade med luftkonditionering, satellit-TV och har tillgång till trådlöst internet. Tvättmaskinen är tillgänglig för allmän användning. Om du är en liten familj eller reser som par, hittar du tillräckligt med utrymme i två-rumslägenheten med 2/4 bäddar.

Om du reser med fler än 2 barn eller bara vill ha det lite bekvämare, rekommenderar vi dig den större lägenheten. Parkering finns.

Läs om l√§genheterna på Valle del Metauro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map