Agriturismo i Montemaggiore al Metauro i Marche

Valle del Metauro

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Alla årstider lämpar sig för en familjesemester i mitten av Marches landsbygd. Den upprustade bondgården Valle del Metauro ligger 197 meter över havet nära staden Urbino (25 km) och Adriatiska kusten (40 km till Rimini). Här väntar dig obegränsade möjligheter till en underbar semester.

Den sanna lyxen har du framför dig

Det är härligt att på semestern få omge sig med vackra saker och att återigen få njuta av det enkla livet, som t.ex en fascinerande utsikt över ett tryffellandskap, över välskötta gröna omgivningar, en vacker avkopplande pool och god lokal mat. Till detta kan du lägga en imponerande solnedgång där du i bakgrunden kan njuta av "musiken" från naturen. Här blir du välkomnad av en sann oas av fred och välbefinnande.

Du är omgiven av naturen liksom av den naturliga atmosfär lantgården bjuder på och som alltid varit närvarande. Träbalkarna förmedlar en känsla av värme, särskilt eftersom restaureringen av lägenheterna har utformats med äkthet och komfort i åtanke och därför har ursprunget bevarats intakt. Hela området andas charm och atmosfär, där den lokala landsbygdstraditionen har respekterats och man har använt sig av naturliga material som träbjälkar, smidesjärn och gamla naturplattor.

Läs mer om Valle del Metauro

Njut av vackra sommarkvällar

Eftersom du befinner dig nära naturen bör du ta tillfället i akt och passa på att njuta ordentligt av de sköna sommarkvällarna ute i trädgården, och framför allt den fina brisen som kommer från de toskanska bergen. Det är just det fridfulla gästerna uppskattar och detta är en plats där du kan du se fram emot lugna och milda nätter, och morgnar där du vaknar till fågelsång.

'In-house restaurang' med hemlagad mat

Valle del Metauro Restaurant erbjuder en lugn miljö, även om köket håller öppet för andra gäster som inte bor på gården. Det är ganska vanligt att gårdar med restaurang har öppet för allmänheten och det är samtidigt ett gott tecken för det innebär oftast att maten smakar gott. Så slå dig ner även du och njut av vällagad mat och smaker från ett lokalt kök. Du kommer bli förvånad över hur bra den friska luften kan stimulera din aptit, speciellt om sommaren när du vistas mycket utomhus.

Lär känna den här mångsidiga regionen, Le Marche

Le Marche skiljer sig från mängden och är ett område som har mycket att erbjuda. Historiska byar, förtrollande bergslandskap och härliga badorter är något av det du kan förvänta dig av regionen. Om du vill dra dig undan massturismen borde du definitivt utforska denna region. Du kan besöka grottorna i Frasassi, som ligger ca 58 km från orten, i provinsen Ancona. De underjordiska grottorna är en del av Marche Regional Natural Park. Det viktigaste turistmålet i Marche, som lockar hela Europa, är badorten Senigallia, ca 33 km bort. Senigallia är känt för sin berömda florensstrand och sedan 1997 har den tilldelats blå flagga för sin utmärkta badvattenkvalitet. Dessutom borde du besöka den medeltida staden Macerata (117 km), hamnen staden Ancora (73 km), SPA staden Pesaro med historiska centrum (40 km) och mycket, mycket mera.

Autentiska och bekväma lägenheter

Här finns totalt 12 lägenheter (8 två-rumslägenheter och 4 tre-rumslägenheter) alla uppkallade efter en blomma. Alla lägenheter har en exklusiv ingång och en privat trädgård. Dessutom är alla utrustade med luftkonditionering, satellit-TV och har tillgång till trådlöst internet. Tvättmaskinen är tillgänglig för allmän användning. Om du är en liten familj eller reser som par, hittar du tillräckligt med utrymme i två-rumslägenheten med 2/4 bäddar. Om du reser med fler än 2 barn eller bara vill ha det lite bekvämare, rekommenderar vi dig den större lägenheten. Parkering finns.

Lägenheterna på Valle del Metauro

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo della Spiga

Cingoli, Marche

Fattoria degli Usignoli

Reggello, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Marche

Villa Colle Bello

San Severino

Casa Oliva

Bargni di Serrungarina

search map