Agriturismo i Montefiore all'Aso i Marche

Agriturismo La Campana

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo La Campanas placering uppe på en höjd är helt fantastisk. Härifrån har man en 360 graders utsikt över det omkringliggande landskapet. Trots att man inte har direkt utsikt över havet ligger Cupra Marina och dess fina stränder endast ca. 7 km bort.

Njut av restaurangens specialiteter

La Campana har utvecklat sig till en härlig agriturismo då den gästfria ägarfamiljen beslutade att renovera de gamla bondehusen som stod tomma. De valde att inreda byggnaderna till semesterbostäder och man anlade en fin pool i den delen av trädgården som har finast utsikt. I den byggnad som ligger närmast poolen ligger gårdens restaurang som serverar specialiteter från regionen Marche.

Aktiviteter för varje smak

Förutom pool finner man en tennisplan och en lekplats för barn som annars kan springa runt fritt och leka ostört på stället. Vill man njuta av landskapet på pedalerna så finns det möjlighet att hyra cyklar. På gården produceras det olivolja, nötter och frukt som även används för att producera marmelad. Ägarens dotter har specialisterat sig i textilier och ifall man önskar så arrangeras det kurser i användning av naturliga färger för färgning av textil.

Egen möblerad uteplats

Rummen är alla lite olika inredda då de ligger i gamla bondehus och således är inredda allt efter den plats och de möjligheter som fanns vid renoveringen. Gemensamt för alla rum är att de är utrustade med kylskåp, TV och eget badrum med toalett, dusch eller badkar. Varje rum har egen uteplats, sommartid övertäckt och alltid möblerad med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Palazzo Bandino

Chianciano Terme, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Casa Oliva

Bargni di Serrungarina, Marche

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Marche

search map