Agriturismo i Montefiore all'Aso i Marche

Agriturismo La Campana

 
Agriturismo La Campana är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Campana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montefiore all'Aso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo La Campanas placering uppe på en höjd är helt fantastisk. Härifrån har man en 360 graders utsikt över det omkringliggande landskapet. Trots att man inte har direkt utsikt över havet ligger Cupra Marina och dess fina stränder endast ca. 7 km bort.

Njut av restaurangens specialiteter

La Campana har utvecklat sig till en härlig agriturismo då den gästfria ägarfamiljen beslutade att renovera de gamla bondehusen som stod tomma. De valde att inreda byggnaderna till semesterbostäder och man anlade en fin pool i den delen av trädgården som har finast utsikt. I den byggnad som ligger närmast poolen ligger gårdens restaurang som serverar specialiteter från regionen Marche.

Läs mer om Agriturismo La Campana

Aktiviteter för varje smak

Förutom pool finner man en tennisplan och en lekplats för barn som annars kan springa runt fritt och leka ostört på stället. Vill man njuta av landskapet på pedalerna så finns det möjlighet att hyra cyklar. På gården produceras det olivolja, nötter och frukt som även används för att producera marmelad. Ägarens dotter har specialisterat sig i textilier och ifall man önskar så arrangeras det kurser i användning av naturliga färger för färgning av textil.

Egen möblerad uteplats

Rummen är alla lite olika inredda då de ligger i gamla bondehus och således är inredda allt efter den plats och de möjligheter som fanns vid renoveringen. Gemensamt för alla rum är att de är utrustade med kylskåp, TV och eget badrum med toalett, dusch eller badkar. Varje rum har egen uteplats, sommartid övertäckt och alltid möblerad med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map