Agriturismo i Montecalvo in Foglia i Marche

Agriturismo Ca' Virginia

 
Agriturismo Ca' Virginia är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Ca' Virginia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montecalvo in Foglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mellan små landsbyar och medeltidsfästningar i fina lantliga omgivningar, ligger denna gamla men helt igenom nyrenoverade gård Ca’ Virginia. Gården är perfekt för dem som önskar bo på landet.

Ut över de 22 modernt inredda rummen har byggnaderna också en atmosfärfylld restaurang med bjälkar i taket och stenväggar, samt naturligtvis goda rätter på menyn. Här finns en stor gräsplan med pool på baksidan av gården. Både gräsplanen och gården ligger ostört utan grannar eller vägar i närheten.

Läs mer om Agriturismo Ca' Virginia

Landskapet runt omkring är präglat av mjuka böljande kullar som under sommarmånaderna täcks med korn och gröna plantor. Byggnaderna är noggrant restauerade. De framstår som rusktika med deras karaktäristiska stenväggar och färger.

Då området är stort så behöver man inte bara sitta på sitt rum, här finns flera trevliga lounge rum samt att man kan sitta sid den stora poolen eller på restaurangens övertäckta terrass och njuta av ett glas vin eller en god måltid.

För de som vill skämma bort sig själv, är det möjligt att mot betalning slappna av på ställets 450 m² stora wellnesscenter var man kan få diverse behandlingar.

De 22 rummen är fint möblerade i lantlig stil. Alla rum har aircondition, satellit-tv med Lcd- skärm, säkerhetsbox, hårtork, fina badrum med dusch eller badkar, minibar, telefon och tillgång till internet (Wi-Fi). I de lite kallare perioderna värmer man upp rummen med geotermisk värme.

Lägenheterna på Agriturismo Ca' Virginia

Dölj texten
 
 
search map