Semesterbostäder & hotell i Monte Porzio e Castelvecchio

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Monte Porzio och Castelbuono är två medeltida stadskärnor som ligger vid Cesanodalen där vägen SP424 leder ner till kusten och fina sandstränder - du kommer förmodligen köra längs vägen när du ska besöka Conero Naturreservat, som ligger ca. en timmes bilfärd härifrån.

De två medeltida centrum ligger ganska nära varandra och tillsammans bildar en kommun. Här bor totalt 3000 personer som framför allt arbetar med odling av frukt och vin samt foder för djuravel. Den tidigare produktionen av saxar som gjort staden känd på 1800-talet, har i stort sett försvunnit medan det idag finns flera små verkstäder som producerar möbler.

I Monte Porzio hittar du inte mycket liv förutom några grönsakshandlare samt några köpmän och en restaurang. Castel Vecchio är ännu äldre och fortfarande i våra dagar omgiven av den medeltida stadsmuren. Förutom Villa La Palombara det finns en annan matställe och en liten livsmedelsbutik. Nere i dalen hittar du flera restauranger längs huvudvägen.

Kom till Monte Porzio och Castel Vecchio för att uppleva det vackra och pittoreska landskap som är kännetecknande för Marche. Speciellt på våren och sommaren med alla vackra färger och det speciella ljus - en ren fröjd för ögat och för dig som gillar att ta bra bilder. Till ett överkomligt pris kan du i denna region få gastronomiska upplevelser och har du har plats i resväskan - eller i bilens bagageutrymme - kommer du förmodligen resa härifrån med mer vikt än du kom med.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map