Semesterbostäder & hotell i Mogliano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Medeltidsbyn Mogliano ligger i väldigt vackra omgivningar i den sydliga delen av Marche, på en kulle mellan dalarna Cremone och dell'Ete Morto. Från byn är det en vacker utsikt över det fina, kulliga landskap och helt till naturreservatet Monti Sibillini.

Mogliano har bevarat sitt särdrag som bjuder på ett karakteristiskt, och dock litet, historiskt centrum med caféer, restauranger och inköpsmöjligheter.

Från Mogliano kommer man lätt till mysiga historiska städer som Fermo (30 km) och Macerata (29 km). Från byn är det endast ca. 30 km till vattnet. Närmaste badby är Porto San Giorgio, en liten, inte speciellt spännande by men med en utmärkt strand och under sommarmånaderna är det en del liv. Önskar man att handla kläder och sko, kan den närliggande Civitanova rekommenderas. Här finns ett mycket livligt cemtrum, med många butiker och matställen och en stor och fin sandstrand. Varje lördag förmiddag hålls en jättestor marknad i Civitanova, huvudsakligen med sko, kläder och väskor.

Önskar man naturupplevelser kan en utflykt till Monti Sibillini varmt rekommenderas. Här finner du storslagen natur och många möjligheter för trekking och cykling.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map