Semesterbostad i Mergo i Marche

Casale Il Tiglio

Restaurangen på Casale Il Tiglio 2-rumslägenhet i den gula byggnaden 2-rumslägenhet i den gula byggnaden Terrass till 2-rumslägenhet i den gula byggnaden Restaurangen på Casale Il Tiglio Casale Il Tiglio ligger i ett naturparadis
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lantstället ligger ca. 500 meter från centrum som lätt kan nås till fots, samt ca. 2 km från grannstaden Rosora. Området bjuder också på praktexemplar av romanska kyrkor. Med andra ord kan du här kombinera sol och bad med kultur och natur.

På landet - men ändå inte

Casale Il Tiglio ligger med ett behagligt bilavstånd till olika trevliga kulturstäder, kusten och de sköna stränderna samt andra intressanta utflyktsmål. Husets konstruktion är anpassat till de lokala byggreglerna när det gäller utformning och val av material. Lantligt, rustikt och hemtrevligt helt enkelt.

Dyk ner i det lokala köket

På Casale Il Tiglio har du också möjlighet att smaka på det lokala köket. I restaurangen serverar de en välsmakande två-rätters middag till ett mycket rimligt pris. Och om du hellre vill njuta av maten i din lägenhet, kan du få samma meny som take-away för ett något lägre pris. Annars kockar du själv ihop något gott.

Läs mer om Casale Il Tiglio

Latar dagar vid poolen

Frukosten kan du avnjuta utomhus om så önskas. På stället finns en skön paviljong på gården. I området kan du vandra, cykla eller bara strosa ute i naturen. Alternativt kan du slappa intill poolkanten och passa på att få lite sol på skinnet.

Skulle grillandan falla på kan du starta upp den gemensamma grill som finns . Internet och telefon kan du använda i lobbyn. Det finns även gemensam tvättstuga att tillgå.

Rustika och komfortabla lägenheter

Det finns olika typer lägenheter, totalt 7 stycken. Några ligger i ett äldre hus och andra i en nyare byggnad. Du kan välja studiolägenhet eller lägenhet med 1 sovrum. De kan ligga på bottenplan eller en trappa upp. Alla har tillgång till bord och stolar utomhus. Extrabädd kan vara i bäddsoffa i allrummet.

Lägenheterna är utrustade med TV, kyl, fläkt, mikro och diverse husgeråd. Några av lägenheterna i den nyare delen har luftkonditionering.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map