Semesterbostad i Mergo i Marche

Casale Il Tiglio

Casale Il Tiglio ligger i ett naturparadis Terrass till 2-rumslägenhet i den gula byggnaden Restaurangen på Casale Il Tiglio Restaurangen på Casale Il Tiglio 2-rumslägenhet i den gula byggnaden 2-rumslägenhet i den gula byggnaden
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Lantstället ligger ca. 500 meter från centrum som lätt kan nås till fots, samt ca. 2 km från grannstaden Rosora. Området bjuder också på praktexemplar av romanska kyrkor.

På landet - men ändå

Det nybyggda landstället ligger på behagligt bilavstånd till kulturstäder, Adriaterhavets sköna stränder och andra intressanta utflyktsmål. Husets konstruktion är anpassat till de lokala byggreglerna när det gäller utformning och val av material.

Dyk ner i det lokala köket

På Casale Il Tiglio har du också möjlighet att smaka på det lokala köket. I deras restaurang serverar de en välsmakande två-rätters middag till ett mycket rimligt pris. Och om du hellre vill njuta av maten i din lägenhet, kan du få samma meny som take-away för ett något lägre pris.

Läs mer om Casale Il Tiglio

Sol eller skugga? Valet är ditt

Frukosten kan avnjutas under den sköna paviljongen på gården eller under strålande sols medans man beundrar det omgivande landskapet. Här finns också grill. Internet och telefon kan man använda i lobbyn. Här finns det endast sju lägenheter fördelade på första och andra våningen, vilket bevarar lugnet och intimiteten. Det finns även gemensam tvättstuga.

Studiolägenhet med 2 sovplatser:
- Det finns två av denna typen av lägenheter. Den ena ligger i ett äldre hus och den andra i en nyare byggnad. Båda lägenheter har uppehållsrum med en kokvrå eller skåpskök (fyra kokplattor, mikrovågsugn och kylskåp med frysfack) samt sovområde med dubbelsäng. Lägenheterna har dessutom uteplatser med bord och stolar, fläkt och möjlighet för uppvärmning under vinterhalvåret, TV och minibar (ingen aircondition).

Tvårumslägenhet med 2/4 eller 2/5 sovplatser:
Det finns tre stycken av denna typ av lägenhet (den ena på andra våningen med normala fönster och de två andra på första våningen med små fönster) som alla har uppehållsrum med en välutrustad kokvrå (fyra gasplattor, elektrisk ugn, mikrovågsugn och kylskåp med frysbox) och sovrum med dubbelsäng. Det finns möjlighet för två extra sängar i uppehållsrummet (rekommenderas för två barn - ej två vuxna - då det är tal om 1½-mans bäddsoffor). Lägenheterna har dessutom ventilator, möjlighet för uppvärmning i vinterhalvåret, tv och minibar (ingen aircondition).

Trerumslägenhet med 4/7 sovplatser:
Det finns en av denna typ av lägenhet (på 2:a vån.) som har uppehållsrum med en välutrustad kokvrå (med fyra gasplattor, elektrisk ugn, mikrovågsugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar. Det finns möjlighet för två extra sängar i uppehållsrummet. Lägenheten har dessutom ventilator, möjlighet för uppvärmning i vinterhalvåret, tv och minibar (ingen aircondition).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Tenuta Cocci Grifoni

Ripatransone, Marche

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Palazzo Conti

Pienza, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Marche

search map