Semesterbostäder & hotell i Ginestreto

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du väljer att spendera semestern i Ginestreto, är det primärt för att du söker lugn och ro. Den lilla staden är mycket lokal, och alla känner alla, så under din semester kommer du säkert att möta de flesta av stadens cirka 100 invånare - alltså de, som lever här året om.

Det är en fridfull liten pärla, och den perfekta platsen för en semester i stämningsfulla omgivningar med goda utflyktsmöjligheter inom kort köravstånd. Här finns något både för naturälskare och konstintresserade, men också för dig som söker gastronomiska upplevelser i norra Marche.

Har du lust att besöka lilleputtstaten San Marino, kan du också enkelt göra detta på en dagsutflykt, för det är inte mer än 50 km dit, en resa som går genom det vackra landskapet. Och om du vill uppleva badlivet i Rimini, så behöver du endast köra 40 km.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map