Omdömen från Hotel Le Grotte

 
Hotel Le Grotte är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Grotte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Genga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Le Grotte

Läs personliga omdömen av Hotel Le Grotte som ligger i Marche. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Le Grotte. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Yvonne med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Le Grotte i Genga från den 18. till den 20. juni 2009.

Hej!
Vi är väldigt nöjda med vår tripp till Genga och Hotel le Grotte.Vi kom med tåg och det fanns ingen möjlighet för oss att ta oss till hotellet till fots och det gick ingen buss.Men eftersom italienarna är ett härligt och vänligt folk så fick vi hjälp med att ringa till hotellet så att nån kunde komma och hämta oss.Sen körde personalen oss dit vi ville och hämtade oss igen varje gång och ville inte ens ta betalt för tjänsten.Verkligen vänligt och generöst.Hotellet var långt över vår förväntan och swimmingpoolen var helt underbar.Men det absolut största intrycket på mig det gjorde den fantastiska grottan!!!Och då var vi ändå i Florens,Rom och Amalfikusten också.Under vår resa i Italien träffade vi bara en person som hade hört talas om dessa otroliga grottor och hon var född i Genga men bodde i Rom.
Vi var bara två dagar i Genga men vilka dagar!Jag vill framföra vårt djupt kända tack till personalen på Hotel le Grotte.Vilka underbara människor!!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map