Hotell i Genga i Marche

Hotel Le Grotte

 
Hotel Le Grotte är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Grotte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Genga här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Le Grotte ligger 9 km. från Fabriano. Detta trevliga, 4-stjärniga hotell är byggt och inrett med stor omsorg, varje detalj är vald med gästerna i åtanke.

Hotellet ligger i Naturparken Gola della Rossa e di Frasassi, mellan byn Genga och den berömda Frasassi grottan. Ett uppehåll i detta område ger dig den ro man behöver för att slappna av. Hotellet är helt nymöblerat och håller en viss klass. Den har en stor frukostmatsal och har rymmliga rum.

Läs mer om Hotel Le Grotte

Wellnesscenter
Under 2010 har Hotel Le Gorette invigt ett nytt wellnesscenter med 3 rum för ansikts och kroppsbehandlingar, en suite med ljus och färg terapi, jacuzzi, turkiskt bad, finsk bastu, aromaduschar, massage och andra aktiviteter (mot tillägg).

Restaurangen är öppen i stort sett hela veckan förutom på söndag kväll och hela måndagen. Hotellet är omgivet av en stor trädgård varifrån man har en oförglömlig utsikt från Gola di Frasassi till Genga. Det finns ett fint poolområde med solstolar, jacuzzi samt en pool med en liten grotta.

De 23 rummen, alla dubbelrum i bra storlek, är moderna och komfortabelt inredda. De har alla ett stort badrum, telefon, satellit-tv, internet, mini-bar, säkerhetsbox samt en individuellt styrd aircondition. Dessutom har nästan alla rum terass eller balkong med utsikt mot parken.

Dölj texten
 
 
search map