Omdömen från Grand Hotel Michelacci

 
Grand Hotel Michelacci är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Michelacci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gabicce Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Grand Hotel Michelacci

Läs personliga omdömen av Grand Hotel Michelacci som ligger i Marche. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel Michelacci. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Slitet hotell men ett bra läge

Grand Hotel har säkert varit fint en gång i tiden, men nu framstår det som slitet och är inte värd sina 4 stjärnor. Frukosten var absolut inte spännande utan faktiskt trist. Hotellet ligger fint, mysig by och fin strand. Vi möote inte några andra danskar under vår vistelse här, utan det var endast italienare här som själva var på semester.Vi tyckte det var skönt, för vi kom hit från Toscana och där hade vi hör danska hela tiden och nästan överallt. Men vi hade lite utmaningar med språket, då inte alla talade så bra engelska (speciellt på hotellet).

Gabicce Mare som semester-destination

Grand Hotel Michelacci
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Grand Hotel Michelacci
4-bäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map