Hotell i Gabicce Mare i Marche

Grand Hotel Michelacci

 
Grand Hotel Michelacci är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Michelacci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gabicce Mare här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Grand Hotel Michelacci ligger med bästa läget vilket innebär centralt i Gabicce Mare med stranden rakt nedanför hotellet. Hotellets fina läge i den norra delen av regionen Marche ger fin närhet till grannregionen Emilia-Romagna, med mer välkända badorter som Rimini och Riccione.

En elegant atmosfär

Det är tal om ett inbjudande och elegant hotell med en exklusiv atmosfär. Samtliga gemensamma utrymmen så som restaurangen, bar och lounge utstrålar lyx från en svunnen italiensk tid. Hotellets uttryck gör att det även förekommer bröllopsfester på hotellet, så har du tur under din semester kan du uppleva välklädda italienare och festlig stämning.

Läs mer om Grand Hotel Michelacci

Faciliteter som gör din semester lyckad

På Grand Hotel Michelacci finns det två utvändiga pooler där den ena är för barn, en inomhuspool med vattenmassage, bastu och turkist bad. Den andra utomhuspoolen ligger på hotellets panoramiska terrass och är utrustad med vattenmassage. Dessutom finns det restaurang med utomhusservering (som även specialiserat sig i Kosher mat), lounge med bar, allrum och wellness-center med tillhörande gym. Ankommer du i bil finns det både parkeringsplats och garage.

Välj det rum som passar dig

Det finns 180 rum på Grand Hotel Michelacci, fördelat på olika rumstyper. Rummen är utrustade med aircondition, wi-fi (mot avgift), satellit-TV, minibar, förvaringsbox, telefon samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork. Vissa rumstyper har balkong med eller utan havsutsikt. Bokar du en svit får du en privat terrass med havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map