Semesterbostad i Cingoli i Marche

Centro Vacanze Verde Azzurro

Maskoten Lillo Bungalow i trä Grand Canyon River
 
Centro Vacanze Verde Azzurro är inte tillgänglig i dagsläget
Centro Vacanze Verde Azzurro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cingoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ska det vara roligt och bra drag för hela familjen så ska man välja Centro Vacanze Verde Azzurro här mitt i vackra kuperade Marche. Här är nämligen vattenland till badälskande barn (och vuxna!). Och tillgång till vattenparken ingår i priset och passar allra bäst för barn 1-13 år. Maskoten som passar på barnen och ser till att alla har det bra heter Lillo.

Acquaparco: Vattenland till badfantaster

Vattenlandet som riktar sig till de små och medelstora är ett stort dragplåster för barnfamiljer. Barnen vill helst inte slita sig från de roliga vattenaktiviteterna, och man kan vara säker på att de har goda möjligheter för att verkligen bada och ha kul tills de inte orkar mer. Parken täcker en stor pool-lagun, en riktig swimmingpool, en barnpool, en vattenrutschkana, bubbelpool och vattenforsen Grand Canyon River med ruschbana på bildäck. Vattenlandet är både för gästerna som bor på stället och utomstående som då betalar inträde för en dag, vilket gör att helgerna kan vara präglade av många besökare. Speciellt det välutrustade vattenlandet och många sportaktiviteter bidrar till att säkerställa stället dess klassificering av In-Italia på 3 solar, å andra sidan är lägenheterna dock fina men något enkla.

Läs mer om Centro Vacanze Verde Azzurro

Var är vi?

De närmaste städerna är Filittrano (ca. 7 km) och Cingoli (ca. 9 km) - i båda städerna finner man stormarknader och restauranger. Det är ca. 36 km till kusten, vilket innebär att man måste räkna en timmes bilresa dit, men man kan fint arrangera en heldag på stranden här och där under sin vistelse här i det gröna och natursköna Marche.

Alla typer av faciliteter och aktiviteter till hands

Utöver den omfattande vattenparken, det finns ett hav av andra aktiviteter, såsom en liten fotbollsplan, en stor fotbollsplan, tennisbana, basketplan, gym, ridcenter, bastu, cykeluthyrning, beachvolley, lekplats, scen för underhållning och en miniklubb med underhållning för barn. Underhållning för barn pågår nästan hela dagen, men slutar som oftast senast kl. 00:30. På andra sidan av vägen, där det också finns bungalows finner man även en stor pool och barnpool. För att komma från en avdelning till den andra finns det både trottoar och en tunnel, så att barn inte behöver korsa vägen. På stället finns också reception, minimarket, pub, möjlighet att äta lunch med självbetjäning, pizzeria och restaurang där man kan välja mellan buffé och à la carte. Det finns också gemensamt tvättstuga på plats (mot betalning) och wi-fi (endast i receptionen och endast mot betalning).

Lägenheterna på Centro Vacanze Verde Azzurro

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass)

Dessa 6 bungalow ligger på motsatt sida av vägen där det finns lite mer lugn. Det finns både fotgängare och tunnel för att komma över till vattenparken. Dessa lägenheter är ca. 38 m² i ett plan. De består av ett sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med två enkelsängar och pentry (med 2/4 spis och kylskåp), badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har luftkonditionering och satellit-TV. Det finns tillgång till en möblerad terrass och gräsmatta. Det var hans personliga parkeringsplats framför lägenheten. Obs: Det finns två steg upp för att få in i lägenheten.

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (med terrass)

Dessa 18 bungalow ligger på motsatt sida av vägen där det är lugnare. Det finns både trottoar och tunnel för att komma över till vattenparken. Dessa lägenheter mäter ca. 42 m² i ett plan. De består av ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och enkelsäng, vardagsrum, kök (med 2/4 kokplattor och kylskåp), badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har aircondition och satellit-TV. Det finns tillgång till en möblerad terrass och gräsmatta. Man har sin egna parkeringsplats framför lägenheten. OBS: Det finns två steg upp för att komma in i lägenheten.

Trerumslägenhet Superior med 6+2 sovplatser (med terrass)

Dessa 6 bungalow ligger som tre dubbelhus på samma sida som vattenparken och receptionen. Dessa lägenheter mäter ca. 65 m² i ett plan. De består av ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och våningssängar, vardagsrum med bäddsoffa (extra avgift) och kokvrå (med 2/4 kokplattor och kylskåp), badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har aircondition och satellit-TV. Det finns tillgång till en möblerad terrass. Man har sin egna parkeringsplats framför lägenheten. OBS: Det finns två steg upp för att komma in i lägenheten.

Trerumslägenhet Legno med 5 sovplatser (med terrass)

Dessa 55 bungalow ligger på samma sida som vattenparken och mottagning. Dessa lägenheter mäter ca. 42 m² i ett plan. De består av ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och enkelsäng, vardagsrum med kokvrå (med 2/4 kokplattor och kylskåp), badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har också satellit-TV, medan aircondition tillköpes i denna typologi. Det finns tillgång till en möblerad terrass. Man har sin egna parkeringsplats framför lägenheten. OBS: Det finns två steg upp för att komma in i lägenheten. Dessa lägenheter har bytesdag söndagar, medan den andra har bytesdag lördagar.

Dölj texten
 
 
search map