Omdömen från Borgo della Spiga

 
Borgo della Spiga är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo della Spiga är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cingoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo della Spiga

Läs personliga omdömen av Borgo della Spiga som ligger i Marche. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo della Spiga. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint boende

Ett fint boende, rent och fräscht. Bra poolområde. Ligger dock lite off och det tog ganska lång tid att ta sig till olika ställen. Saknar känslan av agriturismo känns mer som en semesteranläggning, men ute på landet. Mycket business. Exempelvis så kan man köpa vin från granngården vid middagen för 22 euro/ flaskan menads den på på granngården kostar 8 euro. Känner inte riktigt igen beskrivningen av stor gästvänlighet. Men lägenheterna var i toppskick och poolpmrådet lika så.

Cingoli som semester-destination

Mer för par än barnfamiljer.

Borgo della Spiga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo della Spiga
Lägenhet med terrass - 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Underbart, en riktig pärla!

Bodde 4 nätter i ett rum som var fantastiskt trevligt. Allt var rent och fräscht. Hela huset nyrenoverat sen 2 år tillbaka, mycket smakfullt.
Mycket god frukost som kunde avnjutas på terassen med en underbar utsikt. Tjusigt poolområde.
Mycket engagerad värd och värdinna. Middag serverades bara 3 kvällar per vecka, och vi hade möjligheten att äta en vegetarisk middag med råvaror från köksträdgården. Vin,öl och kaffe fanns att köpa på boendet hela tiden. De kvällar middag ej serverades, fanns en restaurang ca 2,2 km bort, Il Bocare del’ Oro, som serverade fantastiskt god mat av underbart engagerad ägare och personal. Bil behövs.
Sammantaget ett underbart ställe där man kan njuta av utsikten och lyssna på tystnaden. Vi hade svårt att lämna platsen.

Cingoli som semester-destination

Borgo della Spiga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Borgo della Spiga
Dubbelrum på 2:a vån.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map