Agriturismo i Cingoli i Marche

Borgo della Spiga

 
Borgo della Spiga är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo della Spiga är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cingoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här kan du se fram emot att möta den glada värdinnan Deborah, som med största sannolikhet kommer vara den första människa du möter i slutet av den långa, vackra vita grusvägen som leder upp till Borgo della Spiga. Det finns många anledningar til att le här i hennes paradis. Du kan uppleva både soluppgången och solnedgången, samtidigt som du njuter av utsikten över det böljande landskapet - och skulle du längta till riktiga böljor, ligger det vackra blå havet endast cirka 30 minuter från stället (med bil).

Koppla bort vardagens måsten

Deborah och hennes man förälskade sig i Borgo della Spiga vid första anblicken, även om det inte var mycket mer än bara en ruin med behov för mer än deras fyra kärleksfulla händer. På den tidpunkten, då de kastade sig ut i projektet, bodde de i storstaden Milano, men de hade behov av att få ladda om batterierna med ny energi. Vi är rätt säkra på, att också du kommer att kunna ladda om batterierna här, och att ställets skönhet och de lugna omgivningarna kommer att passa, för Borgo della Spiga är vackert inrett och helt nyrenoverat - men du ska vara beredd på att du bor långt ute på landet.

Cingoli: regionens balkong

Från gården kan du se landsorten Cingoli, som ligger på områdets högsta backe. Cingoli är en del av den sammanslutning som kallas Italiens vackraste landsorter, I borghi più belli d'Italia. Det är en titel man inte kan ansöka om, utan en titel man blir tilldelad om byn är ytterst välbevarad. Utöver ett besök i Cingoli, rekommenderar vi varmt att du besöker Ancona, som ligger endast 25 minuters från stället. Ancona är regionens största stad, och vid första anblicken ser det nog mest ut som ett administrativ centrum. Men kör igenom staden, och ner till hamnen, och därifrån vidare till domkyrkan San Ciriaco, och de gator som gömmer dig där bakom. Utöver den arkitektoniska upplevelsen av ett rikt och gammal centrum, hittar du också härliga caféer och små kiosker som serverer lokal "street food", som framförallt är baserad på fisk.

Läs mer om Borgo della Spiga

En pool, där du vill sitta kvar i flera timmar

Poolen på 6 x 13 meter ligger precis vid gården och har egendomens bästa läge vad gäller utsikt. Arkitekten bakom detta lilla mästerverk har till och med vunnit pris (Quinquennial Tile Award) på grund av den vackra och enkla designen. På den ena sidan av solterrassen finns ett skuggigt område, där du kan njuta av livet på en av de bekväma solsängarna, och du har naturligtvis också möjligt att spendera morgon till kväll i solen. Några få steg från poolen hittar du ställets bistro, där du kan njuta av en lättare måltid tillsammans med utsikten, den rena luften, doften av blommor och örter, samt fåglarnas sång.

Njut av maten i den lilla bistron

Den lilla bistron, är non den plats där Deborah spenderar större delen av sin tid. Här serveras dagens första måltid, och Deborah gör vad hon kan för att tillfredsställa allas önskemål, även om det kan vara svårt med så många nationaliteter på ett och samma ställe. Här du särskilda önskemål, så kan du naturligtvis ge besked om detta, och hon kommer att försöka uppfylla dina önskemål. Några gånger i veckan arrangeras också middag på stället. Den består oftast av fyra rätter, som tar utgångspunkt i de lokala traditionerna, årstidens råvaror och Deborahs fantasi. Om du önskar att spendera dagen "hemma" så fråga Deborah i god tid, om hon har möjlighet att förbereda en god sallad eller pastarätt till lunch till dig och din familj - och med god tid menar vi senast till frukosten. På vintern är bistron endast öppen på kvällen, och endast vid bokning. Därför kan det vara bra att veta, att det ligger en restaurang endast 200 meter från den 2 km långa grusvägen som leder fram till Borgo della Spiga. Deborah ger också gärna goda råd om allt det du kan se och uppleva i närheten. Som ofta sker med inflyttade, som förälskar sig i ett nytt område, kan hon bidra med långt fler upplysningar än de lokala...

Välj mellan bra lägenheter och rum

På Borgo della Spiga kan du välja att bo i 6 olika rum eller i 2 lägenheter. De är inredda i minimalistisk och lantlig stil, i solida material och med särskilt fokus på belysningen. Du har en vacker utsikt från gårdens alla fönster, tack vare stället panoramiska läge. Oavsett om du väljer att bo i rum eller lägenhet har du aircondition, wifi och satellit-TV.

Dubbelrummen ligger i huvudbyggnaden, där du också hittar ställets bistro. Rummen ligger alla på andra våningen och har ingång via en trappa utomhus. Dubbelrum (Uno) är ca 18 m², (Due) är på ca 25 m², (Tre) på ca 20 m² och den som heter (Quattro) är på ca 26 m² kan ta upp till tre personer.

Junior Suiten ligger på entréplan och har ingång från trädgården. Precis utanför dörren finns ett härligt utomhusområde med bord och stolar, varifrån du kan njuta av utsikten över landskapet. Detta är gården största rum, och är på cirka 30 m².

Lägenheterna ligger några få meter från huvudbyggnaden, i ett annex. Varje lägenhet har en övertäckt terrass med bord och stolar precis vid ingången. De är ca. 42 m² och är inredda i två plan (där översta planet har lägre tak): vardagsrum med bäddsoffa och kök (el-kokplattor, mikrougn samt en nespresso-maskin) samt ett loft med dubbelsäng. Lägenheterna är en riktigt bra lösning för familjer som söker lugn och ro, eller för par som önskar befinna sig en längre tid i området, och därför också vill ha lite mer plats.

Dölj texten
 
 
search map