Agriturismo i Cantiano i Marche

Sant'Apollinare

 
Sant'Apollinare är inte tillgänglig i dagsläget
Sant'Apollinare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Marche här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sant'Apollinare Country House är beläget i det skogsklädda backlandskapet. Stället är en perfekt utgångspunkt för vandringsturer och trekking i Bosco di Tecchi (WWF Oasis, Italien), Monte Catria Massivet på hästrygg eller andra utflykter till några av de gamla reliken från romartiden.

Den lilla gården består av tre historiska stenhus och en liten simbassäng. En ny simbassäng på 7 x 14 meter stod klar sommaren 2004. Gästerna kan dessutom gratis använda den gemensamma grillen i den stora trädgården samt den stora täckta terrassen, varifrån man har en flott utsikt över den ena dalen. Ställets mest imponerande kännetecken är utan tvivel utsikten, som här öppnar sig ut över två dalar och de imponerande bergen på andra sidan av byn.

Läs mer om Sant'Apollinare

Gården renoverades år 2000 och är välhållt med omtanke av Matteo, den lokala tandläkaren, och Alessandro. Alla rum och lägenheter är elegant inredda och möblemanget är elegant. Barnen kan här springa fritt omkring utan någon risk för trafik. Den lilla grusväg som leder upp till huset använda utesluatande av ställets gäster samt en familj som bor lite längre upp på backen. Härifrån är det 5 km till Cantiano, var det finns flera matställen och butiker för inköp av dagligvaror. Det är även möjligt att beställa bröd av Alessandro som tar med det upp till Er på morgonen.

Komplexet innehåller fem välinredda lägenheter och ett stort hus, som är tillägnat mindre grupper eller familjer som gärna vill ha en gemensamt rum var de alla kan samlas.

Dölj texten
 
 
search map